Fii tehnic, dar cu un stil de viață adecvat!

Promoție Finalizată

Pentru că domeniul nostru este unul tehnic, dar cu toții ne dorim un stil de viață cât mai comod și mai plin de lucruri interesante, de data aceasta ne-am gandit să combinăm utilul cu plăcutul și să vă oferim o promoție special creată pentru dumneavoastră.

Astfel, dacă doriți să aveți doar un standard de viață ridicat, Schrack vă oferă câteva instrumente menite să mențină această situație: pentru amintirile dumneavoastră - un aparat foto Sony mirrorless performant, pentru a vă fi mai ușor când gătiți - un robot de bucătărie cu tehnologie Bosch iar pentru relaxare o super boxă Sony cu conectare bluetooth, pe care o puteți lua cu dumneavoastră oriunde și asculta muzica preferată, direct de pe telefonul mobil! 

Dacă însă persoana tehnică din interior nu vă dă pace, atunci conectați-vă pe contul dvs online și, pe lângă un set șurubelniță cu clichet 58 biți Haupa "Flex" de la primul nivel, pentru aceleași comenzi veți primi în plus o mulțime de bonusuri tehnice: un prelungitor POWER CUBE Design, 4XSchuko, 2XUSB, o lampă de cap Haupa LED, o lampă de lucru mini cu acumulator și o cheie de tablou cu bit atașat.

Un lucru este sigur: indiferent de cum veți trimite comenzile la Schrack, veți fi premiat! Depinde doar de dumneavoastră dacă vreți să obțineți mai mult prin simple comenzi online!

Comandați și facturați produsele Schrack în perioada 18 ianuarie - 09 aprilie, 2017 și obțineți gratuit, la atingerea nivelului respectiv următoarele premii:

Nivel premii Produs - la atingerea fiecărui nivel se primește produsul respectiv! Facturi cumulate /nivel Bonus pentru comenzile transmise prin coșul de cumpărături
Nivel 1 Set șurubelniță cu clichet 58 biți Haupa "Flex" 6.000 RON -
Nivel 2 Boxă portabilă Bluetooth Sony 30.000 RON Prelungitor POWER CUBE Design, 4XSchuko, 2XUSB
Nivel 3 Robot de bucătărie Bosch Profimix 60.000 RON Lampă de cap Haupa led
Nivel 4 Aparat foto Mirrorless Sony A5000, 20.1 MP 120.000 RON Lampă de lucru Haupa cu suport de prindere magnetic + Cheie de tablou cu bit atașat

Atenție: bonusurile pentru comenzile online se oferă doar dacă produsele au fost comandate prin coșul de cumpărături!

Proiectele realizate prin Schrack Design sau Schrack CAD se pot transfera și comanda cu ușurință prin coșul de cumpărături.

Nivel 1: Set șurubelniță cu clichet 58 biți Haupa "Flex"

Setul conţine un mâner de şurubelniţă cu clichet reversibil precum şi 55 de biţi din oţel de foarte bună calitate având lungimea de 25 mm şi prindere de ¼”.

Mânerul de şurubelniţă are o construcţie ergonomică care previne alunecarea din mână  şi oboseala  în timpul lucrului. Este prevăzut cu clichet reversibil stânga-dreapta, iar capul de prindere al bitului poate fi orientat la 0°– 45°– 90°.

Nivel 2: Boxa portabilă Bluetooth Sony

Boxă compactă 61 mm x 61 mm x 61 mm, cu sunet puternic, de calitate și cu o durată de utilizare a bateriei de până la 12 ore. Design ce vorbeste de la sine, conexiuni excelente, dimensiuni mici, ieșirea audio de 10 W și radiatoarele pasive duble, pentru un bas bine echilibrat.

Tehnologia de comunicare în camp apropiat (NFC) și tehnologia Bluetooth® elimină necesitatea conexiunilor prin cablu și a unei configurații complicate. Telefonul se poate conecta ușor pentru a efectua și prelua apeluri prin intermediul boxei și a microfonului încorporat.

Bonus tehnic pentru comenzi online: Prelungitor POWER CUBE Design, 4XSchuko, 2XUSB 2,1A, cablu X 1,5m

Nivel 3: Robot de bucătărie multifuncțional Bosch Profimix

Veți adora acest robot de bucătărie uşor şi sigur de utilizat (tehnologie Bosch), câștigător al testului Stiftung Warentest cu MultiMotion Drive - pentru rezultate perfecte în amestecarea ingredientelor, datorită sistemului dinamic de mixare 3D. 

Multifuncționalitate mare datorită setului pentru produse de patiserie (cârlig pentru frământat, tel pentru amestecat, tel pentru creme), dispozitiv pentru feliere/răzuire cu trei discuri pentru mărunţire, tăiere şi feliere; de asemenea include: blender, mașină de tocat carne, bol de mixare mare (3,9 litri și maxim 2 kg aluat) şi suport pentru accesorii.

Este foarte uşor de curăţat (accesorii lavabile în maşina de spălat vase) și permite adăugarea de accesorii opționale (dispozitiv pentru preparat îngheţată, moară de cereale etc.)

Bonus tehnic pentru comenzi online: Lampă de cap Haupa LED, 3W, ergonomică, 4 nivele de iluminare (100%, 80%, 30%, led roșu)

Nivel 4: Aparat foto Mirrorless Sony A5000, 20.1 MP + Obiectiv 16-50 mm

Aparatul foto mirrorless Sony Alpha A5000 cu obiective interschimbabile este soluția perfectă pentru a realiza fotografii superbe, fără a fi un fotograf profesionist, în orice condiții de iluminare, cu zgomot de imagine foarte scăzut și un nivel de detaliere incredibil datorită Senzorului CMOS Exmor® APS HD.

Motorul de procesare a imaginii BIONZ X™™ vă oferă redarea exactă a culorilor și detalii hiperrealiste prin procesarea de mare viteză iar cu ajutorul efectelor de imagine fotografiile și filmele devin pur și simplu opere de artă!

Pentru filmări Full HD puteți alege o setare rapidă 60i/50i4 pentru scene de acțiune extrem de fluide sau o setare mai lentă 24p/25p4 pentru a obține aspectul cinematografic tradițional.

Bonus tehnic pentru comenzi online: Lampă de lucru Haupa cu suport de prindere magnetic și cârlig pentru fixare + cheie de tablou Haupa cu bit atasat

Termeni și condiții

Promoţia se adresează tuturor clienţilor ale căror facturi scadente sunt achitate la zi. Dacă există facturi scadente și neachitate la data încheierii promoției, atunci premiile nu se pot acorda.

Promoţia este valabilă în perioada 18 ianuarie - 09 Aprilie, 2017

Promoţia nu se aplică la preţurile speciale negociate şi oferite de către Schrack pentru diverse proiecte şi menţionate ca atare în contract. Pentru determinarea nivelului atins suma facturilor cumulate in proiecte se va scadea din suma totală a facturilor cumulate emise către clientul respectiv.

 • Promoţia se adresează tuturor persoanelor juridice care cumpără și facturează produse Schrack în perioada 18 ianuarie - 09 Aprilie, 2017 .
 • Fiecare nivel se determină în urma cumulării tuturor sumelor fără TVA înscrise pe facturile emise fiecărui client în perioada promoției (18 ianuarie- 09 Aprilie, 2017). De exemplu dacă sumele cumulate înscrise pe facturile emise unui client depășesc 6.000 RON +TVA, clientul primește gratuit un set șurubelniță cu clichet 58 biți Haupa "Flex".
 • Premiile se cumulează: la fiecare nivel se mai adaugă gratuit premiul nivelului respectiv. De exemplu: dacă facturile cumulate depășesc suma de 120.000 RON + TVA clientul primește: un Set șurubelniță cu clichet 58 biți Haupa "Flex" + o Boxă portabilă Bluetooth Sony + un Robot de bucătărie multifuncțional Bosch Profimix + Aparat foto Mirrorless Sony A5000, 20.1 MP cu obiectiv 16-50 mm inclus. Dacă comenzile sunt transmise prin coșul de cumpărături din sistemul de comenzi online Schrack, la premiile de mai sus se mai adaugă și: un prelungitor POWER CUBE Design + o lampă de cap Haupa LED + o lampă de lucru Haupa cu suport de prindere magnetic + o cheie de tablou Haupa cu bit atașat.
 • Bonusurile pentru comenzile online se acordă doar dacă facturile aferente provin din comenzi transmise prin coșul de cumpărături din sistemul de comenzi online Schrack.
 • Premiile se acordă ciclic. Un ciclu este considerat încheiat la atingerea pragului de 120.000 RON + TVA.
 • Premiile sunt nelimitate, un client putând începe un nou ciclu dupa încheierea altuia. Astfel dacă facturile cumulate depășesc suma de 240.000 RON + TVA, clientul primește de două ori mai multe premii conform nivelurilor menționate
 • Promoţia se aplică oricărui produs Schrack
 • Promoţia nu se aplică la preţurile speciale negociate şi oferite de către Schrack pentru diverse proiecte şi menţionate ca atare în contract sau pe factură. Pentru determinarea nivelului atins suma facturilor cumulate în proiecte se va scadea din suma totală a facturilor cumulate emise către clientul respectiv
 • Premiile nu se pot schimba sau echivala între ele.

Alte detalii

 • Fotografiile afișate au caracter orientativ și pot prezenta accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului. Specificațiile tehnice (inclusiv culoarea produsului) sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către producatori; pot fi modificate fără înștiințare prealabilă și nu constituie obligativitate contractuală.
 • Garanția produselor este cea oferită de producător și se oferă o dată cu produsele primite cadou în promoție. Pe fiecare certificat de garanție există instrucțiunile despre cum produsul poate beneficia de această garanție.
 • Schrack nu îşi asumă responsabilitatea asupra calităţii produselor oferite cadou în promoţii. Schrack Technik SRL nu este responsabil de garanția produselor.
 • În cazul în care producătorul decide să retragă de pe piață produsele oferite cadou sau există rupturi de stoc atunci Schrack se angajează să înlocuiască produsul respectiv cu unul similar din punct de vedere tehnologic, calitativ, preț.
 • Toate promoţiile Schrack sunt reglementate juridic de termenii şi condiţiile afişate pe site, de contractul comercial dintre client şi Schrack Technik SRL şi de termenii şi condiţiile specifice fiecărei acţiuni promoţionale în parte.
 • În functie de cerere şi de stocul disponibil, premiile se pot livra la atingerea fiecarui prag menționat, o dată cu ultima marfă achiziționată sau în maxim 2 luni de la data încheierii promoţiei
 • Pentru a intra în posesia cadourilor, clienţii trebuie sa le ceara direct reprezentanţilor Schrack. Cererea cadourilor poate fi facută până la data de 09 iunie 2017. După această dată, promoţia este considerată închisă iar clientul nu mai poate beneficia de aceste cadouri.
 • Produsele oferite cadou în promoţii nu se pot schimba sau înlocui.
 • Nu se poate acorda valoarea în bani a produselor.
 • La această promoţie poate participa orice persoană juridică cu exceptia clienților care au și calitatea de furnizori în această promoție.