Schrack Technik Romania
  • Detectoare de mișcare și prezență

    Ajutoare mici pentru viața de zi cu zi - comutare ușoară cu detectoare de mișcare și prezență de la Schrack Technik

Detectoare de mișcare și prezență

  • Distanță de detecție 8m
  • Unghi de detecție 180grd
  • Până la maxim 5 detectoare (master/slave)
  • Disponibile în culorile: alb, antracit, argintiu

Detectoare de mișcare - micul ajutor pentru viața de zi cu zi

Detectoarele de mișcare sunt întâlnite în multe situații de zi cu zi, în care cu acest mic ajutor viața devine mai ușoară.

Indiferent că se află în clădiri comerciale, de birouri sau în sectorul privat, un detector de mișcare salvează o mulțime de operații de comutare. Cu toate acestea, nu este singura funcție a detectorului de mișcare.

Detector de mișcare cu tehnologie inovatoare

O atenție deosebită trebuie acordată vârfului de curent la cuplarea lămpilor cu LED-uri. Există două metode prin care putem gestiona acest vârf de curent și anume: cu ajutorul releelor cu contacte din wolfram sau metoda comutației la trecerea prin zero a curentului. Comutația la trecerea prin zero reduce foarte mult uzura contactelor.

  • Temporizările, valoarea intensității luminoase și funcționarea complet automată sau semi-automată pot fi setate direct pe detectoarele de mișcare prin potențiometrele încorporate sau cu ajutorul telecomenzii.
  • Detectoarele vin presetate direct din fabrică pentru utilizare imediată.

Detectoare de prezență

Datorită senzorilor inteligenți încorporați, care monitorizează permanent atât nivelul de luminozitate cât și prezența (detectează chiar și scrisul la tastatură), sunt ideale pentru zonele frecventate cum ar fi: birouri, coridoare sau instituții publice.

În aceste domenii, o atenție deosebită este acordată esteticii, să fie cât mai discrete. Datorită designului lor (înălțime foarte mică la instalare), detectoarele noastre cu montaj în tavan sunt potrivite pentru orice tip de încăpere. Un alt avantaj este că sunt foarte compacte (componentele de putere și senzorii sunt găzduiți de o carcasă cu design bine gândit) și astfel se economisește mult spațiu.

 

Însă detectoarele de prezență oferă avantaje nu numai prin designul lor, ci și prin tehnologia lor versatilă, cum ar fi de exemplu combinația detector de prezență cu comandă pentru zona HVAC. Unele dispozitive sunt echipate cu contacte comandate doar la detectarea prezenței și astfel pot contribui la automatizarea ventilației sau controlul climatului într-o încăpere.

Bewegungsmelder

Präsenzmelder

Înapoi la prezentarea generală