Schrack Technik Romania

Toolless Line

Tolless line

Tehnologia SCHRACK TOOLLESS LINE este un sistem de cabluri de cupru, care impresionează prin instalare ușoară și de înaltă performanță. Timp de instalare scurt, fără scule speciale - SCHRACK TOOLLESS LINE.

TOOLLESS LINE CAT6A 10 GB / s 500MHz ISO / IEC 11801 RE-EMBEDDED

Linia de produse "TOOLLESS LINE" de la SCHRACK a fost extinsă cu un modul care are performanțe superioare.
Pe lângă caracteristicile bine cunoscute ale familiei de produse “ ATÂT DE RAPID, ATÂT DE SIMPLU, ATÂT DE SCHRACK ” , pentru modulul CAT6A , atât compensația pe PCB, cât și modul de gestionare al contactelor aurite individuale, au fost adaptate la exigențele standardului pentru categoria CAT6A 10 GB / s 500 MHz ISO / IEC 110801 AMD 2 (2010-04).
Pentru a satisface cerințele de CAT6A 10 GB / s 500 MHz conform ISO / IEC 110801 AMD 2
(2010-04), pe toată frecvență de până la 500 MHz, pentru testarea unei singure componente
, a fost conceput un design complet nou al pieselor de emisie de înaltă frecvență .
Aceasta a dus la un modul de înaltă performanță, care a fost confirmat de Laboratorul de încercări la înaltă frecvență GHMT din Germania. De asemenea, pentru o lungime de 90m cablu SCHRACK Cat.7 1000MHz HSEKP423HB cu 2 conectori Clasa E A ( HSEMRJ6GWA ) folosind o legătură scurtă de 10m s-a obținut certificarea din partea GHMT Germania pentru 2-conenctor Permanent Link (90m;10m) Clasa E A .

Pe lângă performanța de înaltă frecvență,există , de asemenea o îmbunătățire a contactului ecranului de 360 ​​°. Modulul TOOLLESS LINE CAT6A 10 Gb / s 500 MHz ISO / IEC 11801 RE-EMBEDDED ajunge acum în contact cu ecranul cablului prin intermediul unui contact de tip arc. Acest contact de tip arc este complet integrat în corpul modulului . Astfel, cablul este conectat automat la presiunea corectă în raport cu continuitatea ecranului . Este cel mai ușor, mai rapid și mai sigur contact pentru a asigura continuitatea ecranului . Redeschidere modului, necesară uneori în timpul instalării , este acum chiar mai ușor de realizat decât înainte. Modulul are un conector de tip Fast-On pentru conectarea la pământ. Modulul TOOLLESS LINE CAT6A 10 GB / s 500 MHz ISO / IEC 11801 RE-EMBEDDED este însoțit de un capac pentru protecție la praf, care pot fi atașat cu ușurință dacă este necesar. Contactele sunt mai bine protejate de murdărie și praf. Rețineți că modulele noastre din gama TOOLLESS LINE CAT6A sunt deja echipate cu căpăcele de protecție la praf. De aceea vă recomandăm să folosiți aceste module numai PatchPanel-urile TOOLLESS LINE

TOOLLESS LINE : Diferența este în detaliu

Standardele relevante pentru cablare structurată pentru viteze de până la 10GB/s în Europa și Statele Unite ale Americii au definit limite diferite .
În trecut, valorile limită care trebuiau atinse pentru clasele generice de cablare structurată și categorii în diferite domenii de acțiune (Europa și SUA) au fost, practic, la fel.
Odată cu dezvoltarea componentelor la categoria 6A într-o linie de transmisii de date pentru Clasa EA pentru lățimi de bandă de până la 500 MHz, au apărut diferențe semnificative de prag.
Standardul valabil la nivel european EN50173 derivă în principal de la Standardul valabil internațional ISO/IEC 11801, care, în contrast cu standardele din Statele Unite ale Americii TIA/EIA 568, prevede în mod semnificativ mai multe rezerve.
În standardul ISO/IEC 11801 limitele care trebuie îndeplinite de componentele individuale sunt mai exigente . Datorită acestor cerințe de asigurare a unei calități superioare, instalatorul se bucură de o asamblare simplă și de un timp de instalare mai scurt , iar utilizatorul final beneficiază de fiabilitatea și de rezerve în calitatea transmisiei.
Prin urmare, produsele Schrack TOOLLESS LINE au fost certificate în conformitate cu categoria CAT6A la testare pe componentă individuală conform ISO/IEC 11801, nu se compară cu acele produse care îndeplinesc numai cerințele clasei EA din ISO / IEC sau chiar CAT6A din TIA / EIA.