Schrack Technik Romania
  • UPS - GENIO Dual Midi

    SERIA GENIO DUAL MIDI ESTE O INSTALAȚIE UPS DE MARE RANDAMENT CU DUBLĂ CONVERSIE ONLINE, CARE     SUPLIMENTAR, POATE FI ȘI UȘOR INSTALATĂ! 

UPS - GENIO Dual Midi (VFI - Voltage and Frequency Independent / Online)

GENIO Dual Midi este o nouă generație de UPS-uri foarte puternice cu tehnologie dublă conversie online, care a fost dezvoltată pentru a asigura alimentarea a numeroase aparate, ca de ex. servere, centre de stocare pe hard drive, echipamente telefonice VoIP, rețele și echipamente industriale, precum și pentru aplicații industriale. Este ideală pentru alimentarea sistemelor Blade Server care dispun de surse de alimentare cu un factor de putere ridicat. La o înălţime de doar 2UH seria USPRD este ideală pentru a fi montată în dulapuri rack de 19“.

Instalare ușoară

  • Instalare pe podea, ca turn sau în dulapuri rack de 19". Ecranul LCD se scoate ușor din locație și se rotește în poziția dorită.
  • Nivel redus de zgomot (<40dB): potrivit pentru instalare în aproape orice mediu datorită PWM-ului controlat digital, controlul turației ventilatorului este dependent de sarcină și de utilizarea unui invertor de înaltă frecvență.
  • Proprietățile sunt garantate până la 40°C (componentele sunt proiectate pentru temperaturi ridicate și, prin urmare, sunt expuse la solicitări mai reduse la temperaturi normale).
  • Modelele GENIO Dual Midi dispun de asemenea de prize de ieșire programabile, astfel încât în timpul unei căderi de tensiune să poată fi deconectate sarcinile mai puțin critice (funcția EnergyShare).

Descoperiți produsele în webshop

Alte informații:

Ce este un UPS și ce tipuri de UPS există?
Ce este un UPS și ce tipuri de UPS există?

Ce este un UPS și ce tipuri de UPS există? Aici găsiți toate informațiile despre UPS-uri – alimentare neîntreruptibilă cu tensiune

UPS - GENIO Flex Plus Dual
UPS - GENIO Flex Plus Dual

SERIA GENIO FLEX PLUS DUAL OFERĂ SOLUȚIA IDEALĂ PENTRU CLIENȚI EXIGENȚI, DEOARECE ESTE VERSATILĂ ȘI PREZINTĂ O SECURITATE RIDICATĂ!

UPS - GENIO Tower Plus
UPS - GENIO Tower Plus

SERIA GENIO TOWER PLUS VĂ OFERĂ MULTE MODURI DE FUNCȚIONARE PROGRAMABILE DIFERITE, CARE ASIGURĂ O FUNCȚIONARE FLEXIBILĂ!

UPS - GENIO Dual Power
UPS - GENIO Dual Power

SERIA GENIO DUAL POWER VĂ OFERĂ O CALITATE CRESCUTĂ A TENSIUNII DE IEȘIRE!

Accesorii UPS
Accesorii UPS

Schrack Technik vă oferă accesorii bine gândite pentru a acoperi toate cazurile de utilizare!

Bat-logg
Bat-logg

Acest sistem de monitorizare a bateriilor oferă o soluție orientată spre viitor și un nivel ridicat de securitate!


Înapoi la: