Schrack Technik Romania
  • UPS - GENIO Flex Plus Dual

    SERIA GENIO FLEX PLUS DUAL OFERĂ SOLUȚIA IDEALĂ PENTRU CLIENȚI EXIGENȚI, DEOARECE ESTE VERSATILĂ ȘI PREZINTĂ O SECURITATE RIDICATĂ!

UPS - GENIO Flex Plus Dual (VI - Voltage Independent)

GENIO Flex Plus Dual este disponibil cu puteri de la 1100VA până la 3000VA, cu tehnologie sinus digitală. Cu opțiunile sale moderne de comunicare și conexiune, ea este soluția ideală pentru clienții exigenți care necesită un nivel ridicat de protecție și o versatilitate extremă a sistemului de alimentare. GENIO Flex Plus Dual reprezintă cea mai bună protecție pentru aparatele periferice, servere convenționale și sisteme de backup în rețea. GENIO Flex Plus Dual are un design funcțional și modern, precum și funcționalități avansate. UPS-urile din această grupă ating un randament de 98%. Ele au un factor de putere la ieșire de 0,9.

Securitate înaltă

Regulatorul automat de tensiune (AVR) permite protecția împotriva vârfurilor de tensiune, a supratensiunilor și a subtensiunilor fără consum din baterie. Consumul redus din baterie asigură că, în cazul unei căderi a tensiunii rețelei, bateria este disponibilă 100%. Acest lucru mărește timpul de autonomie. Filtrele EMC oferă protecție suplimentară împotriva vârfurilor de tensiune și a supratensiunilor tranzitorii. La o cădere a tensiunii de rețea, sarcina este alimentată în siguranță de invertor cu o tensiune sinusoidală.

Versatilitate

GENIO Flex Plus Dual poate fi instalat pe podea sau într-un dulap rack de 19". Pupitrul de comandă și afișajul din panoul frontal pot fi ușor extrase și rotite astfel încât să poată fi adaptate la modul de instalare. GENIO Flex Plus Dual dispune de o conexiune EPO (Emergency Power Off), cu care se poate face o oprire de la distanță în caz de urgență (oprire de urgență). Funcția de pornire la rece permite pornirea UPS-ului fără rețea, respectiv în timpul unei întreruperi de curent. GENIO Flex Plus Dual are un ecran LCD iluminat pentru informații de stare și valori măsurate.

Descoperiți produsele în webshop:

Alte informații:

Ce este un UPS și ce tipuri de UPS există?
Ce este un UPS?

Ce este un UPS și ce tipuri de UPS există? Aici găsiți toate informațiile despre UPS-uri – alimentare neîntreruptibilă cu tensiune

UPS - GENIO Tower Plus
UPS -GENIO Tower Plus

SERIA GENIO TOWER PLUS VĂ OFERĂ MULTE MODURI DE FUNCȚIONARE PROGRAMABILE DIFERITE, CARE ASIGURĂ O FUNCȚIONARE FLEXIBILĂ!

UPS - GENIO Dual Midi
UPS - GENIO Dual Midi

SERIA GENIO DUAL MIDI ESTE O INSTALAȚIE UPS DE MARE RANDAMENT CU DUBLĂ CONVERSIE ONLINE, CARE SUPLIMENTAR, POATE FI ȘI UȘOR INSTALATĂ!

UPS - GENIO Dual Power
UPS - GENIO Dual Power

SERIA GENIO DUAL POWER VĂ OFERĂ O CALITATE CRESCUTĂ A TENSIUNII DE IEȘIRE!

Accesorii UPS
USV Zubehör

Schrack Technik vă oferă accesorii bine gândite pentru a acoperi toate cazurile de utilizare!

Bat-logg
Bat-logg

Acest sistem de monitorizare a bateriilor oferă o soluție orientată spre viitor și un nivel ridicat de securitate!


Înapoi la: