Schrack Technik Romania
  • UPS - GENIO Tower Plus

    SERIA GENIO TOWER PLUS VĂ OFERĂ MULTE MODURI DE FUNCȚIONARE PROGRAMABILE DIFERITE, CARE ASIGURĂ O FUNCȚIONARE FLEXIBILĂ!

UPS - GENIO Tower Plus (VFI - Voltage and Frequency Independent / Online)

Seria GENIO Tower Plus are un design funcțional și modern, precum și funcționalități avansate. GENIO Tower Plus funcționează conform principiului dublă conversie online, care garantează cel mai înalt nivel de securitate pentru sarcini critice. Pentru procesele operaționale care necesită un timp mai lung, autonomia poate fi mărită la multe ore prin utilizarea modelelor ER, care dispun de un încărcător de baterii mai puternic. O protecție împotriva descărcărilor profunde previne îmbătrânirea prematură a bateriilor.

Funcționare flexibilă

  • Pentru reducerea consumului de energie sunt prevăzute diferite moduri de funcționare programabile, care pot fi selectate în funcție de cerințele clientului și de sarcina de alimentat:
  • Online: cea mai înaltă protecție pentru sarcină și cea mai înaltă calitate a tensiunii de ieșire.
  • Economy Mode: UPS-ul funcționează în modul off-line, ceea ce înseamnă că sarcina este alimentată direct de la rețea. În acest mod se reduce consumul propriu și crește randamentul (până la 98%)
  • Smart Active Mode: UPS-ul decide în mod autonom, în funcție de calitatea tensiunii rețelei, modul de funcționare care trebuie utilizat (online sau funcționare Line-Interaktiv); controlează numărul de apariții, frecvența și tipul perturbării.
  • Standby Off (alimentare de urgență): UPS-ul alimentează sarcinile numai în caz de cădere a tensiunii rețelei. Invertorul pornește progresiv pentru a evita creșterea curentului de pornire.
  • Funcționarea ca convertor de frecvență (50 / 60Hz sau 60 / 50Hz).

Descoperiți produsele în webshop

Alte informații:

Ce este un UPS și ce tipuri de UPS există?
Ce este un UPS și ce tipuri de UPS există?

Ce este un UPS și ce tipuri de UPS există? Aici găsiți toate informațiile despre UPS-uri – alimentare neîntreruptibilă cu tensiune

UPS - GENIO Flex Plus Dual
UPS - GENIO Flex Plus Dual

SERIA GENIO FLEX PLUS DUAL OFERĂ SOLUȚIA IDEALĂ PENTRU CLIENȚI EXIGENȚI, DEOARECE ESTE VERSATILĂ ȘI PREZINTĂ O SECURITATE RIDICATĂ!

UPS - GENIO Dual Midi
UPS - GENIO Dual Midi

SERIA GENIO DUAL MIDI ESTE O INSTALAȚIE UPS DE MARE RANDAMENT CU DUBLĂ CONVERSIE ONLINE, CARE SUPLIMENTAR, POATE FI ȘI UȘOR INSTALATĂ!

UPS - GENIO Dual Power
UPS - GENIO Dual Power

SERIA GENIO DUAL POWER VĂ OFERĂ O CALITATE CRESCUTĂ A TENSIUNII DE IEȘIRE!

Accesorii UPS
Accesorii UPS

Schrack Technik vă oferă accesorii bine gândite pentru a acoperi toate cazurile de utilizare!

Bat-logg
Bat-logg

Acest sistem de monitorizare a bateriilor oferă o soluție orientată spre viitor și un nivel ridicat de securitate!


Înapoi la: