Schrack Technik Romania
  • Accesorii UPS

    Schrack Technik vă oferă accesorii bine gândite pentru a acoperi toate cazurile de utilizare!

Pentru seria GENIO de UPS-uri există accesorii bine gândite pentru a acoperi toate cazurile de utilizare. Printre acestea sunt bypass-uri gata configurate pentru montare murală, sau în rack-uri, șine de montaj glisant, pentru a asigura UPS-urile în dulapurile de rețea.

Descoperiți produsele în webshop:

Software-ul gratuit UPSMon permite oprirea în siguranță a dispozitivelor IT conectate în caz de pană de curent. UPSMon este disponibil gratuit pentru numeroase sisteme de operare pe www.ups-technet.com. Este controlat printr-o interfață USB sau RS232 integrată în UPS. Monitorizarea de la distanță este posibilă și cu placa de rețea opțională USNETMA204. Contactele cu informații de stare ale UPS-ului sunt puse la dispoziție cu USMULTI384.

Einschubkarten im Online Shop

Weitere Informationen

Ce este un UPS și ce tipuri de UPS există?
Ce este un UPS și ce tipuri de UPS există?

Ce este un UPS și ce tipuri de UPS există? Aici găsiți toate informațiile despre UPS-uri – alimentare neîntreruptibilă cu tensiune

UPS - GENIO Flex Plus Dual
UPS - GENIO Flex Plus Dual

SERIA GENIO FLEX PLUS DUAL OFERĂ SOLUȚIA IDEALĂ PENTRU CLIENȚI EXIGENȚI, DEOARECE ESTE VERSATILĂ ȘI PREZINTĂ O SECURITATE RIDICATĂ!

UPS - GENIO Tower Plus
UPS - GENIO Tower Plus

SERIA GENIO TOWER PLUS VĂ OFERĂ MULTE MODURI DE FUNCȚIONARE PROGRAMABILE DIFERITE, CARE ASIGURĂ O FUNCȚIONARE FLEXIBILĂ!

UPS - GENIO Dual Midi
UPS - GENIO Dual Midi

SERIA GENIO DUAL MIDI ESTE O INSTALAȚIE UPS DE MARE RANDAMENT CU DUBLĂ CONVERSIE ONLINE, CARE SUPLIMENTAR, POATE FI ȘI UȘOR INSTALATĂ!

UPS - GENIO Dual Power
UPS - GENIO Dual Power

SERIA GENIO DUAL POWER VĂ OFERĂ O CALITATE CRESCUTĂ A TENSIUNII DE IEȘIRE!

Bat-logg
Bat-logg

Acest sistem de monitorizare a bateriilor oferă o soluție orientată spre viitor și un nivel ridicat de securitate!


Înapoi la: