Schrack Technik Romania

Stații de încărcare vehicule electrice

Stații de încărcare vehicule electrice: durabilitate și versatilitate.

Stații de încărcare vehicule electrice

În contextul dezastrelor ecologice, al schimbărilor climatice și al altor situații similare, companiile trebuie să promoveze sustenabilitatea pe agendele lor. De fapt, se așteaptă ca acestea să adâncească principiile eco-responsabilității și sustenabilității ecologice în filosofiile și principiile lor directoare. O modalitate promițătoare de a ține seama de aceste cerințe noi de afaceri este reducerea sau împiedicarea eficientă a emisiilor de dioxid de carbon, oxizi de azot și particule. Acesta este un traseu pe care Schrack Technik a pornit de mult timp cu inovații ecologice în domeniul electromobilității.

Puterea disponibilă pentru soluții individuale

Cu o gamă largă de stații de încărcare vehicule electrice pentru utilizare în interior și în exterior - unități de încărcare de diferite înălțimi, prize montate pe perete și alte modele - Schrack Technik oferă soluția ideală pentru fiecare aplicație. Caracteristicile inteligente, cum ar fi procesarea automata a plăților pe o bază de date centrală, manevrarea intuitivă, întreținerea de la distanță si oprirea automată după încărcare au făcut portofoliul Schrack Technik unic pe piață.

Stații de încărcare vehicule electrice pentru parcari

Aceste avantaje au convins unul dintre principalii furnizori de energie electrică din Viena, Wien Energie GmbH să-și doteze serviciul de relații cu clienții cu stații de încărcare a vehiculelor de la Schrack Technik prevăzute cu carduri de utilizator. Cardurile funcționează cu tehnologia RFID și identifică clientul automat la unitatea de încărcare. De asemenea, facturarea este automatizată, cu o factură trimestrială trimisă direct clientului.

Stațiile de încărcare sunt interfațate direct cu sistemul de parcare

Operatorul de parcare vienez, Wipark Garagen GmbH, utilizează stații de încărcare vehicule electrice de la Schrack Technik, în parcările administrate. În nouă dintre parcările auto din Viena, proprietarii de vehicule electrice își pot parca autoturismele și, în același timp, pot reîncărca bateriile. Ca o noutate, implementată pentru prima dată în acest sistem, stațiile de încărcare sunt interfațate direct cu sistemul de parcare. În consecință, clienții folosesc un card de parcare pentru a se identifica în mod convenabil la stația de încărcare, iar sistemul pune costurile de parcare și de realimentare împreună pe o singură factură în timpul efectuării plății.

Combinarea electromobilității cu sursele regenerabile de energie ajută lupta împotriva  schimbărilor climatice și reprezintă un pas semnificativ către un viitor energetic autonom.

ATENȚIE!!! Prețurile prezentate mai jos sunt prețuri de listă! Pentru a vedea prețurile dvs. de achiziție vă rugăm să vă înregistrați!

CION - Stații de încărcare vehicule electrice

Stațiile de încărcare din seria i-CHARGE CION dezvoltate de Schrack Technik, sunt gândite pentru a vă facilita accesul la o mobilitate prietenoasă cu mediul. Se oferă astfel soluțiile potrivite de încărcare pentru toate vehiculele electrice disponibile pe piață (autoturisme, motociclete, scutere și biciclete) adaptate tuturor locațiilor cum ar fi:

 • clădiri publice, parcări subterane, centre comerciale și aeroporturi
 • zone exterioare, de exemplu, stații de alimentare cu carburant, refugii pe șosele și parcări clienți
 • aplicații rezidențiale în garaje, car porturi sau în parcarea aferentă locuinței
 • locuri de petrecere a timpului liber, de exemplu hoteluri, piscine, terenuri de golf sau de tenis.

La dezvoltarea stației de încărcare i-CHARGE CION, utilizarea prietenoasă a stat în centrul atenției. Operarea ușoară, combinată cu logică inteligentă de încărcare, permit încărcarea fără probleme, rapidă și sigură.

Stații de încărcare vehicule electrice în Austria

Din decembrie 2019, în Austria vă stau la dispoziție cca 3.380 de stații publice de încărcare pentru vehiculele electrice, iar rețeaua de stații de încărcare este extinsă în mod continuu. În plus față de stațiile de încărcare aflate la dispoziție, orașul Viena a amenajat încă 1.000 de puncte de încărcare cu putere de încărcare de 11 kW. Ministerul Federal al Transporturilor, Inovării și Tehnologiei și Ministerului Federal al Dezvoltării durabile și Turismului, în cooperare cu importatorii de automobile, oferă programe de consiliere și promovare pentru susținerea conversiei parcului circulant. Profesional și financiar, fiecare (comunitate locală, întreprindere, asociații și privați) este susținută în conversia la un vehicul electric (promovarea electromobilității 2020). 

Cu o nouă stație de încărcare I-CHARGE investiți în viitor și sunteți cel mai bine echipat pentru o încărcare sigură și de protecție a bateriei

I-Charge CION pentru acasă

SIGUR. EFICIENT. SIMPLU

Indiferent dacă este pentru casa familiei dvs. sau pentru propriul spațiu de garare alocat, stația de încărcare inteligentă i-CHARGE CION este soluția perfectă de încărcare pentru acasă. Este potrivită atât pentru utilizare în interior, cât și în exterior și poate fi instalată cu ușurință: doar conectați și încărcați!

 • încărcare sigură și design plăcut
 • conformă normei ÖVE/ÖNORM EN 61851 și verificată TÜV
 • mod constructiv compact, rezistentă la intemperii, pentru utilizare în interior și exterior (IP54)
 • rezistentă la șocuri, rezistentă la spargere (IK10)
 • material care respinge murdăria, rezistent la radiația solară
 • semnalizare a stării de încărcare
Tabel i-charge CION HOME

Stații de încărcare vehicule electrice i-CHARGE CION HOME în webshop:

Pentru a vedea prețurile dvs. de achiziție vă rugăm să vă înregistrați!

i-CHARGE Semi public

SIGUR. TRANSPARENT. EFICIENT.

I-CHARGE CION oferă soluția optimă pentru încărcarea vehiculelor electrice în case multifamiliale, parcări subterane, în ansambluri rezidențiale, parcări ale firmelor și în toate acele zone în care încărcarea ar trebui să fie posibilă doar pentru un anumit grup de utilizatori. Puteți stabili cine are permisiunea să încarce la stațiile dumneavoastră de încărcare.

 • Mânuire ușoară, conectați și încărcați
 • Încărcare sigură cu design plăcul
 • Conformă normei ÖVE / ÖNORM EN 61851 și verificată TÜV
 • Compactă, mod constructiv rezistent la intemperii, pentru utilizare în interior și exterior (IP54)
 • Material rezistent la murdărie, rezistență la radiația solară
 • Autentificarea se face cu card RFID
Table i-charge CION semi public

Stații de încărcare vehicule electrice i-CHARGE Semi public în webshop:

Pentru a vedea prețurile dvs. de achiziție vă rugăm să vă înregistrați!

suporti de montaj pentru Stații de încărcare vehicule electrice

Pentru locațiile în care montajul mural nu este posibil, se pot folosi cei doi suporți de montaj CION, în execuția simplă pentru un aparat (EMCIONS1) sau dublă, pentru două aparate (EMCIONS2). Toate stațiile de încărcare CION pot fi montate pe aceste două piedestale. Cablul de alimentare poate fi introdus în suport fie de jos, sau alternativ din spate. Robustețea și durabilitatea sunt garantate de utilizarea oțelului inoxidabil V2A.

Pentru a vedea prețurile dvs. de achiziție vă rugăm să vă înregistrați!

Protecția în amonte

În funcție de versiune și de locul de amplasare stația de încărcare trebuie protejată corespunzător. Electricianul calificat care efectuează lucrarea trebuie să asigure un nivel de securitate care respectă condițiile tehnice aplicabile pentru conectarea la rețele publice de alimentare, cu tensiuni de funcționare de până la 1000V. Pentru a evita posibilele deteriorări ale produselor i-CHARGE și ulterior ale vehiculelor electrice conectate, conform „OVE E 8101: 2019 - Reguli de execuție aplicabile instalațiilor electrice de joasă tensiune”, este necesar să se asigure o protecție la supratensiune în linia de alimentare. Recomandăm utilizarea unui descărcător combinat clasa I + II (tip 1 + 2 (B + C)).

Pentru protecție pot fi utilizate atât întreruptoare automate și separat întreruptoare diferențiale, cât și un singur întreruptor automat combinat cu protecție diferențială.

Stațiile de încărcare trifazate pot fi de asemenea, conectate și operate monofazat, cu condiția ca curentul de încărcare să nu depășească 16A.  La toate produsele i-CHARGE, curentul de încărcare poate fi setat cu ajutorul unui comutator DIP de pe controlerul de încărcare.

Protecția în amonte

Comandați acum în webshop produsele componente pentru protecția în amonte:

Încărcător mobil NRGkick

Cablul adaptor NRGkick lung de 5m, 7,5m, 10m admite o putere de până la 22kW. Curentul de încărcare este reglabil pentru utilizator și este adaptat la puterea prizei utilizate. Atașamentele inteligente NRGkick sunt disponibile pentru toate prizele standard: 32A 5poli, 32A 3poli, 16A 5poli, 16A 3poli, tip 2, tip E+F „Schuko” 13A, tip J/T12/13 (Elveția), tip L (Italia), tip G (Marea Britanie) și multe altele - așa că sunteți echipat pentru fiecare țară!

Când se conectează la prizele domestice standard, NRGkick respectă, desigur, reglementările specifice fiecărei țări - de exemplu, în Finlanda, Elveția și Franța, vehiculele electrice pot fi încărcate numai cu maxim 8A la prizele de uz casnic, în Norvegia cu 10A și în Danemarca. din nou doar cu 6A. Cu NRGkick, puteți fi sigur că toate aceste reglementări sunt respectate corect.

Un avantaj major al unității de încărcare NRGkick este că nu este nevoie decât de o priză - astfel, spre deosebire de wallbox-uri, instalațiile complicate sunt inutile, ceea ce economisește mult timp și bani. Sistemul de protecție la curent diferențial c.a. și c.c., care altfel ar trebui instalat separat, este deja inclus. Și, desigur, NRGkick are puterea maximă de încărcare de până la 22 kW și încarcă toate vehiculele electrice cu o interfață de tip 2, indiferent dacă acestea sunt capabile să se încarce prin 1, 2 sau 3 faze.

Cablurile adaptoare și cablurile de schimb permit:

• Conectarea unui vehicul de TIP 1 la o priză de TIP 2

• Transformarea și modernizarea stațiilor de încărcare existente

• Înlocuire în cazul deteriorării cablului de încărcare

Automatizări posibil de realizat cu toate stațiile de încărcate CION

Controlerul de încărcare al stațiilor se pretează la  mai multe automatizări cum ar fi :

 • Intercondiționarea încărcării prin prezența unui semnal de +12V la borna E1 de la sursa de 12V a stației. Astfel ne putem asigura că încărcarea este oprită atunci când un mare consumator din casă este în funcțiune.
 • Reglarea în patru pași, cu micro contacte, a nivelului de încărcare
 • Reglarea continuă a nivelului de încărcare cu ajutorul unei intrări 1-10V. Primind semnal 1-10V de la contorul inteligent al instalației fotovoltaice încărcarea poate avea loc numai cu surplusul de energie provenit de la instalația solară.
 • Interfața RS485 Modbus RTU permite interconectarea atât cu sistemele fotovoltaice cât și cu sistemele de casă inteligentă pentru realizarea unor reglaje personalizate.