Schrack Technik Romania

Stații de încărcare electrice

Schrack Technik inovează din nou și oferă stații de încărcare a autovehiculelor electrice care îndeplinesc cele mai noi cerințe de durabilitate și versatilitate.

În contextul dezastrelor ecologice, al schimbărilor climatice și al altor situații similare, companiile trebuie să promoveze sustenabilitatea pe agendele lor. De fapt, se așteaptă ca acestea să adâncească principiile eco-responsabilității și sustenabilității ecologice în filosofiile și principiile lor directoare. O modalitate promițătoare de a ține seama de aceste cerințe noi de afaceri este reducerea sau împiedicarea eficientă a emisiilor de dioxid de carbon, oxizi de azot și particule. Acesta este un traseu pe care Schrack Technik a pornit de mult timp cu inovații ecologice în domeniul electromobilității.

Puterea disponibilă pentru soluții individuale

Cu o gamă largă de stații de încărcare pentru utilizare în interior și în exterior - unități de încărcare de diferite înălțimi, prize montate pe perete și alte modele - Schrack Technik oferă soluția ideală pentru fiecare aplicație. Caracteristicile inteligente, cum ar fi procesarea automata a plăților pe o bază de date centrală, manevrarea intuitivă, întreținerea de la distanță si oprirea automată după încărcare au făcut portofoliul Schrack Technik unic pe piață.

Aceste avantaje au convins unul dintre principalii furnizori de energie electrică din Viena, Wien Energie GmbH să-și doteze serviciul de relații cu clienții cu stații de încărcare a vehiculelor de la Schrack Technik prevăzute cu carduri de utilizator. Cardurile funcționează cu tehnologia RFID și identifică clientul automat la unitatea de încărcare. De asemenea, facturarea este automatizată, cu o factură trimestrială trimisă direct clientului.

Operatorul de parcare vienez, Wipark Garagen GmbH, utilizează, de asemenea, stațiile de încărcare de la Schrack Technik în parcările administrate. În nouă dintre parcările auto din Viena, proprietarii vehiculelor electrice își pot parca autoturismele și, în același timp, pot reîncărca bateriile. Ca o noutate, implementată pentru prima dată în acest sistem, stațiile de încărcare sunt interfațate direct cu sistemul de parcare. În consecință, clienții folosesc un card de parcare pentru a se identifica în mod convenabil la stația de încărcare, iar sistemul pune costurile de parcare și de realimentare împreună pe o singură factură în timpul efectuării plății.

Combinarea electromobilității cu sursele regenerabile de energie ajută lupta împotriva  schimbărilor climatice și reprezintă un pas semnificativ către un viitor energetic autonom.