Schrack Technik Romania

Aparataj modular AMPARO

...Și atunci am creat AMPARO

Când am creat AMPARO ne-am gândit la viitor, la ceea ce este important pentru fiecare dintre noi, ne-am gandit în primul rând la o protecție testată și certificată de standardele VDE si ISO recunoscute la nivel european. Ne-am dorit ca segmentul rezidențial să devină o lume în care să trăiești fără griji!

Apoi ne-am uitat la costuri și am creat componentele perfecte cerute de standardele de calitate și de valorile brandului Schrack. Ne-am dorit un produs accesibil, eliminând costurile inutile pentru ca diferența câștigată să rămână pentru lucrurile cu adevărat importante pentru dumneavoastră.

În final ne-am dorit ca echipamentele AMPARO să fie disponibile imediat, atunci când proiectul dvs. o cere. Astfel veți instala produsele mai repede, veți putea încasa mai repede iar timpul salvat îl puteți petrece alături de cei dragi.

certificare VDE

AMPARO-certificări și componența noii game

După mai bine de 10 ani de la lansarea gamei binecunoscute de întreruptoare automate și diferențiale venim în întâmpinarea cerințelor Dvs. cu o gamă nouă. Produsă și testată conform ultimelor norme în domeniu, noua serie AMPARO poartă atât amprenta certificărilor VDE cât și a celor de calitate ISO9… și mediu ISO14….

Așadar seria AMPARO conține mai multe game de aparataj modular și anume: întreruptoare automate; întreruptoare automate cu protecție diferențială (combinate); întreruptoare cu protecție diferențială (diferențiale pure); contactoare modulare; comutatoare principale; lămpi de semnalizare cu LED etc.

Întreruptor automat modular

AMPARO-elemente noi din punct de vedere tehnic

Fie că sunt întreruptoare automate sau întreruptoare combinate, capacitatea minimă de rupere la curent de scurtcircuit este de 6kA, cu o singură excepție: întreruptoarele automate 1P+N într-un singur modul unde acest parametru are valoarea de 4,5kA.

Spre deosebire de actuala gamă, AMPARO oferă numai întreruptoare combinate cu sensibilitate la defect atât în curent alternativ cât și în curent pulsatoriu-așa numitul tip A. De asemenea în conformitate cu standardele din anumite țări aceste aparate sunt construite cu 2 manete diferite pentru a separa defectele.

Întreruptoarele cu protecție diferențială pură au fost echipate suplimentar față de gama actuală cu un indicator fereastră pentru semnalizarea optică a declanșărilor la defect.

Atunci când nu este nevoie de funcția de protecție și numai de comutație avem la dispoziție comutatoare principale în gama de curenți de 32A; 63A; 100A și 125A de la 1 până la 4 poli. Cu toate că nu sunt aparate de protecție ele pot fi “surprinse” în diferite condiții de defect. Noua serie AMPARO este testată conform standardelor la impuls de curent de scurtcircuit și poate face față conectărilor pe scurtcircuit de până la 20 x In.

Toate aparatele de protecție și comutație ale seriei AMPARO sunt supuse unor teste diversificate conform ultimelor standarde. Astfel, suplimentar față de actuala gamă, AMPARO se verifică și cu ajutorul testelor dielectrice cu tensiune la frecvență industrială de 2kV cu durată de până la 1 min.  Fiind aparate cu temperatură de referință de 30 grd C sunt special proiectate pentru zona europeană și acoperă o gamă largă de aplicații.

Lămpile de semnalizare modulare sunt mai vizibile chiar de la distanță, în condițiile în care consumul fiecăreia este de sub 20mA. Acest lucru este posibil datorită echipării lor cu LED-uri de ultimă generație care asigură și o durată de viață de peste 30 000h.

Amparo design

AMPARO-design special al părților laterale

O caracteristică importantă a gamei AMPARO este proiectarea specială a părţilor laterale ale fiecărui pol, design care permite aerului să circule și astfel se maximizează contactul declanșatorului bimetalic cu aerul înconjurător. Rezultatul? Declanșarea la suprasarcină este mult mai precisă.

Începând cu aparatele de protecție, comutație și terminând cu cele de semnalizare noua serie AMPARO oferă: design modern, materiale de calitate, caracteristici îmbunătățite și nu în ultimul rând garanția brandului SCHRACK susținută și de certificările VDE și ISO.

Filme de prezentare AMPARO -descoperiți toate beneficiile

Descoperiți toate avantajele utilizării AMPARO

Prezentare produs

Amparo în sistemul de comenzi online

Descoperiți toate produsele AMPARO, stocurile, disponibilitatea și prețul acestora direct în sistemul de comenzi online.

Toate produsele AMPARO