Schrack Technik Romania

VARTEC II

Vartec II - alinierea la Standardul IEC/EN61643-11

protectie supratensiune

Standardele de produs pentru dispozitivele de protecție la supratensiuni au fost adaptate continuu în ultimii ani. Noul standard IEC/EN61643-11 crește cerințele pentru aceste dispozitive și ca atare, Schrack a dezvoltat noua familie de produse VARTEC.

Noua familie diferă puțin de versiunea anterioară, dar componentele interne sunt adaptate la cerințele standardului. Fiind mai cuprinzătoare decât precedenta, această gamă pune la dispoziția utilizatorilor soluții gata de montaj pentru diverse scheme de tratare a neutrului: 1+1, 2+0, 3+0, 3+1, 4+0.

Fiecare modul are, de asemenea, un indicator de stare care se colorează în roșu în caz de suprasolicitare a modulului.

Spre deosebire de versiunile anterioare, cele multipolare sunt echipate doar cu un contact auxiliar (deși se monitorizează fiecare modul) și nu mai este nevoie de utilizarea baretelor externe. Pentru fiecare sistem TN-C, TN-S sau TT există soluția gata configurată pentru montaj.

Noile caracteristici simplificate pentru manipulare și conformitatea cu cele mai noi standarde promovează Schrack VARTEC II drept soluția cea mai potrivită pentru protecția la supratensiuni.