Schrack Technik Romania
 • Informații diverse despre iluminat

COMPETENȚA

Schrack Technik vă oferă siguranța și experiența unei societăți austriece de succes de mai bine de 100 de ani.

Specialisti competenți din departamentul de iluminat se ocupă ca parteneri de problemele dvs. de iluminat.

Specialiștii noștri în domeniul iluminatului vă sprijină bucuroși în dezvoltarea și implementarea oricărui proiect.

Folosiți competența noastră și programul de calcul al iluminatului pentru a obține cele mai bune soluții de iluminat la cele mai bune prețuri.

SERVICII

Consultanță gratuită și calcule luminotehnice profesionale ale iluminatului.

Cu ajutorul programului de calcul al iluminatului Dialux Evo, Schrack Technik oferă clienților săi un serviciu gratuit de calcul al iluminatului, cu ajutorul căruia sunt posibile următoarele:

 • Prezentarea datelor fotometrice ale unui corp de iluminat pentru o selecție specifică aplicației.
 • Elaborare și calcul detaliat al nivelului de iluminare și uniformității iluminatului pe suprafețe de lucru orizontale și verticale (de ex. pereți, pereți separatori, suprafețe înclinate dintr-un spațiu etc.), precum și calcule pentru spații neregulate.
 • Rezultatele pot fi folosite pentru a genera imagini în care valorile sunt reprezentate sub formă de puncte, precum și în curbe și tabelele Isolux, suprafața iluminată a spațiului și vederi în 2D și 3D ale spațiului.

Lumina joacă în primul rând un rol fiziologic pentru performanța noastră vizuală, dar are și un efect psihologic asupra senzației noastre de bine. De asemenea, are și o acțiune cronobiologică asupra organismului uman, De unde si expresia „ritm zi / noapte”. Lumina joacă de asemenea, un rol major în legătură cu starea noastră de bine și cu performanța noastră vizuala. Lumina artificială este necesară în spațiile interioare, de ex. birouri, magazine, hale etc., precum și in exterior noaptea pentru a ne permite vizualizarea spatiilor exterioare. Fie pentru muncă, timp liber, circulație, școală, în multe domenii suntem dependenți de lumină. Dacă lumina naturală a soarelui nu ajunge la noi, avem nevoie de lumină produsă artificial ca înlocuitor. Pentru a putea realiza acest lucru, avem nevoie de corpuri de iluminat adaptate la situația respectivă, care să genereze cantitatea și calitatea necesară a luminii artificiale și să o furnizeze economic.

Am întocmit pentru dumneavoastră un program cuprinzător de corpuri de iluminat cu LED, pentru aproape toate domeniile, din care ne permitem să vă arătăm un extras în acest folder.

 • Fie că sunt locuințe sociale sau complexe rezidențiale echipate exclusiv.
 • Fie că sunt garaje subterane sau locuri de parcare.
 • Fie că sunt depozite pure sau instalații de producție dotate cu tehnică avansată.
 • Fie că este vorba de clădiri de birouri cu toate rafinamentele sau de iluminat suplimentar pentru homeoffice.
 • Fie că este vorba de sectorul alimentar sau un magazin emblematic al unui brand premium.
 • Fie că este vorba de iluminatul grădinii proprii sau de iluminatul stradal rezidențial.
 • Puteți găsi programul nostru complet de corpuri de iluminat pe www.schrack.ro
 • Desigur aici găsiți cataloage în format PDF, precum și fișe tehnice și fișiere Eulumdat pentru dimensionarea iluminatului.

RGB (abrevierea pentru roșu, verde și albastru – în limba germană) desemnează componentele luminii albe sau culorile LED-urilor individuale de pe cipul de LED-uri, de exemplu în benzile de LED-uri.

Cu aceste benzi și o comandă corespunzătoare, se pot crea, prin dimarea diferită a culorilor individuale, cele mai diferite nuanțe de culoare.

Suprapunerea 100% de roșu, verde și albastru (amestec aditiv de culoare) are ca rezultat lumină albă.

Totuși aplicarea în practică a acestei tehnici arată ca rezultat un alb nu foarte frumos.

Un rezultat mai bun oferă tehnologia de conversie a foto-luminiscenței. Aceasta constă în utilizarea de LED-uri albastre și care sunt acoperite cu un colorant luminiscent (fosfori) și, în funcție de natura colorantului, se obțin diferite tonuri de alb, relativ foarte pure. Din acest motiv există pe lângă benzile RGB LED și așa-numitele benzi RGBW LED (roșu, verde, albastru, alb). Adică pe lângă cipul cu LED-urile roșii, verzi și albastre, mai există și un cip alb.


Zurück zu

Trinity und Linux
Trinity und Linux

Beleuchtung von Schrack Technik ist modern im Design und in der Technik - Überzeugen Sie sich selbst!