Schrack Technik Romania
  • Industrie

    Produse sub tensiune! Începând cu produsele tradiționale: releele, și continuând cu întrerupătoare, transformatoare, sursele de alimentare, precum și contactoare sau întrerupătoare de protecție ale motooarelor, produsele SCHRACK TECHNIK sunt proiectate și optimizate pe deplin pentru uz industrial.

Pentru tablouri industriale şi de distribuţie vă propunem produse care au devenit deja tradiţionale, cum ar fi releele, în care, de zeci de ani investim progresiv în calitate şi fiabilitate.

Pe langă gama de relee – relee timp, relee de supraveghere etc, Schrack Technick oferă şi soluţii complete pentru distribuţie, protecţie, control şi măsurare a electricităţii. Cele mai utilizate produse sunt: contactoare, întrerupătoare (siguranţe) automate, cleme şir, comutatoare cu came, tablouri de distribuţie, transformatoare, întrerupătoare cu protecţie diferentială, contoare energie electrică, ampermetre, voltmetre.

Contactoare Cubico

În contextul cerințelor în creștere pentru contactoare robuste, fiabile, competitive ca preț și fără o gamă extinsă de accesorii Schrack Technik a decis deschiderea comercializării pentru noua gamă de contactoare CUBICO.

Contactoarele din această gamă au trei poli, bobinele la 230 V c.a., 24 V c.a., 24 V c.c. in două dimensiuni de gabarit: CUBICO Mini cu puterile de 2,2kW , 4kW, 5,5kW și CUBICO Clasic cu puteri între 4 kW și 18,5 kW. CUBICO Mini are integrat un singur contact NÎ sau ND iar CUBICO Clasic are integrate două contacte NÎ și ND. Contactoarele sunt prevăzute cu contacte auxiliare frontale respectiv frontale și laterale precum și cu module de protecție pentru 24V și 230V.

Descărcați broșura în format PDF

Din gamă fac parte și releele termice corespondente având calibre între 0,1 și 13 A, cu pasul polar corespunzător celor două gabarite. Releele termice au integrate două contacte auxiliare NÎ și ND, sunt dotate cu indicator de declanșare, cu reset selectabil automat sau manual, cu buton test/stop și cu reglaj de curent.

Răsfoiți broșura online

Întreruptoare de putere
Întreruptoare de putere

Catalogul întreruptoare de putere, partea a 3-a din seria “Distribuția și controlul energiei”

Cubico
Cubico

Întreruptoare automate de putere cu trei poli pentru aplicații simple, industriale și terțiare

Relee miniatură RS
Relee miniatură RS

Izolaţia consolidată din camera contactelor permite utilizarea tensiunilor diferite pe contacte

Cel mai mic contactor din lume
Cel mai mic contactor din lume

Inovația Schrack Technik: Cel mai mic contactor din lume, utilizabil pentru acţionări de motoare mici (până în 2,2kW).

Transformatoare, surse de alimentare
Transformatoare, surse de alimentare

Transformatoare pentru aplicații de zi cu zi și o nouă generație de surse de alimentare