Schrack Technik Romania

Întreruptoare automate compacte

Cu întreruptoarele automate compacte din seria MC, SCHRACK combină un sistem consacrat de mulți ani cu o tehnologie modernă. De la 40A la 1600A, se obține protecția perfectă. O nouă generație de întreruptoare automate care, datorită modularității lor, fac posibilă orice aplicație în distribuția de energie. Întreruptoarele automate Schrack Technik economisesc costuri, sunt flexibile în utilizare, au un comportament previzibil și se pot integra în soluții complete de sistem.

Întreruptoare automate adecvate pentru Modul 2000TT

Aceste întreruptoare automate de la 630A la 1600A sunt potrivite în mod special pentru modelele Modul 2000TT. A fost efectuată, de asemenea, pretestarea sistemului de tablouri electrice împreună cu aceste întreruptoare automate.

Accesorii unitare / tehnologie de conectare universală

Accesoriile pot fi ușor montate ulterior pe partea din față a tabloului. Locul de instalare este același pentru toate mărimile constructive. Contactele auxiliare și contactele de semnalizare a declanșării se găsesc în oferta Schrack Technik pentru aparate de semnalizare și control. Acestea sunt disponibile în tehnologia cu cleme cu șurub sau cu cleme elastice. Acest lucru scurtează timpul de montaj și reduce costurile.

Declanșatoarele de supracurent și de minimă tensiune pot fi combinate cu blocuri contacte auxiliare cu anticipație pentru funcții de oprire de urgență sau circuite de deconectare a sarcinii și oferă soluții elegante pentru o gamă largă de aplicații. Cu tehnologia de conectare a seriei de întreruptoare automate MC puteți reacționa în mod flexibil la orice cerință a instalației. Indiferent dacă este vorba de cabluri de cupru sau de aluminiu, bare flexibile de cupru sau bare rigide de cupru, întreruptorul MC are soluția potrivită pentru fiecare tip de conexiune. Protecția la atingere accidentală este sporită cu o mască suplimentară.

Întreruptoare automate compacte seria MC

Schrack Technik vă oferă o gamă de întreruptoare automate pentru toate cerințele și aplicațiile. De la cel mai mic MC1 până la cel mai mare MC4, veți găsi întotdeauna soluția potrivită.

Pentru toate aplicațiile, există diferite soluții cu declanșatoare magnetotermice sau declanșatoare electronice, pentru diferitele cerințe de protecție: atât pentru rețele de curent alternativ cât și pentru rețele de curent continuu, de la protecția cablurilor/liniilor aeriene la motoare/generatoare și până la protecția transformatoarelor, aplicații precum oprirea principală, de urgență și întreruptoarele de cuplă, care se pot realiza cu întreruptoare-separatoare până la 1600A.