Schrack Technik Romania

Schrack Design

Dulapuri de distribuție: Proiectare simplă și sigură

Schrack Design vă sprijină în proiectarea simplă și conformă cu standardele a tablourilor de distribuție din instalațiile electrice. În plus față de crearea desenelor de uzinare și a schemelor electrice, puteți verifica comportarea termică a tabloului de distribuție proiectat, în conformitate cu CEI TR 60890, îndeplinind cu aceasta o cerință a EN 61439 (până la 1600A) și documentare cu o bază de date de articole cu peste 10.000 de produse.

Schema tabloului se poate genera automat în anumite condiții

  • Bază de date cu peste 10.000 de articole

Schrack Design vă pune la dispoziție peste 10.000 de articole cu desene frontale și simboluri de circuit. Acestea pot fi inserate cu un singur clic în proiectul dumneavoastră.

Toate informațiile despre produsele noastre se află în baza de date și pot fi apelate rapid, printre alte informații, cum ar fi fișe cu date tehnice, instrucțiuni de montaj și fotografii.

  • Proiectarea tabloului în conformitate cu EN 61439

Cu verificarea pierderilor de putere conform CEI60890 a tabloului de distribuție proiectat, îndepliniți o cerință a EN 61439 (cerințele acestui standard trebuie să fie îndeplinite de fiecare tablou de distribuție de energie electrică nou și modificat) -  veți fi mai sigur de tabloul dumneavoastră.

  • Documentație verificabilă

Toate datele relevante, informațiile despre proiectul dumneavoastră și despre produsele selectate, precum și plăcuța de identificare - sunt colectate într-un document care poate fi imprimat.

  • Construcție simplă și comandă

Dumneavoastră proiectați tabloul de distribuție iar noi vă livrăm componentele Schrack necesare – cu un singur clic adăugați produsele selectate în coșul de cumpărături Schrack.