Schrack Technik Romania

Transformatoare, surse de alimentare

Transformatoare

Transformator monofazat

Transformatoarele Schrack oferă avantaje ca: design compact, greutate și auto-încălzire redusă (randament ridicat).

Domenii de utilizare posibile: de la alimentarea părții de comandă dintr-un tablou electric până la alimentarea cu energie electrică a lămpilor cu halogen de joasă tensiune (încastrate în mobilier) sau pentru alimentarea părții electronice a diodelor emițătoare de lumină (LED).

Transformatoare pentru aplicații de zi cu zi

Cu diferite tensiuni de intrare de 230Vac sau 400Vac, transformatoarele asigură la ieșire o gamă largă de tensiuni cum ar fi: 12Vac - 230Vac și chiar varianta de 400Vac iar paleta de puteri până la 5kVA (puteri mai mari la cerere) poate asigura alimentarea unei game multiple de consumatori.

Sunt de asemenea disponibile surse de alimentare cu transformator cu ieșiri în AC și DC.


Vedeți toate produsele online

Surse de alimentare electronice LP4

surse LP4

Eficient - de încredere - funcțional

Noua generație de surse de alimentare electronice este mai robustă și are aplicații în primul rând în sectorul industrial.

Dimensiunile mici și montajul direct pe șina DIN, fac ca puterea respectivă să fie furnizată de un dispozitiv de rețea versatil.

În plus, noile surse de alimentare pe lângă un randament foarte bun realizează și un ciclu de încărcare optim pentru acumulatori, având ca rezultat creșterea duratei de viață a acestora.

Exemple de aplicații ale acestor surse inovatoare de curent continuu: ori de câte ori este necesar un sistem de măsură și control cu alimentare sigură (stații de măsurare, controlere, display-uri), aceste surse se pot integra perfect în schemele de alimentare.

Nou în gama Schrack

Sursă de alimentare cu tensiune de ieșire de 24Vdc, 2,5A, la temperatură de 50° C.

Vedeți toate produsele online

Surse de alimentare cu funcție UPS

Surse de alimentare cu functie UPS

În plus, Schrack oferă diferite surse de alimentare și încărcătoare de acumulatori cu funcție de UPS, care garantează o alimentare neîntreruptă a sistemelor de control la o tensiune de 24Vcc și curenți de 5A respectiv 10A. Aceste surse de alimentare sunt controlate electronic.

Vedeți toate produsele online