Schrack LiVE Phone

Cu Schrack LiVE Phone afacerea se reglează în câteva clickuri!

Identificarea produselor dupa codul de bare, disponibilitatea produselor în stoc, căutarea şi comanda produselor dorite, nu au fost niciodată mai uşoare!

Produsul dorit cu o simplă scanare

Pentru a păstra totul cât mai simplu am integrat în aplicaţia Schrack LiVE Phone şi funcţia de scanare a codului de bare. Toate detaliile despre produs vor fi afişate instant pe ecranul Iphone-ului dvs. Codul de bare scanabil poate fi găsit nu numai pe produs ci şi pe ambalajul acestuia sau pe toate ofertele emise de către Schrack. În plus, pentru doritori, putem oferi la cerere etichete scanabile care se pot poziţiona oriunde în depozitul dumneavoastra sau pe rafturi.

Navigare facilă şi comenzi rapide de oriunde vă aflaţi.

Tot ceea ce aveţi nevoie este telefonul iPhone cu aplicaţia Schrack LiVE Phone instalată şi o conexiune la internet. Doar în câteva clickuri puteţi căuta produsele, verifica informaţiile şi fişele tehnice, compara preţurile şi comanda produsele, care vor ajunge chiar şi pe şantierul pe care lucraţi!

Contact rapid cu reprezentantul de vânzări

 

Aveţi nevoie de informaţii mai detaliate? Aplicația vă permite contactul imediat cu reprezentantul dvs de vânzări sau cu alți ingineri de suport alocați!

Premiul Mercur pentru cea mai inovativă acţiune de piaţă

Aplicaţia Schrack LiVE Phone a obţinut în anul 2010 premiul Mercur, prestigiosul premiu Austriac pentru cea mai inovativă  acţiune de piaţă.

Premiul Mercur