Lighting For You 2015

Produse de top pentru industrie, birouri, magazine și hoteluri

Filozofia noastră este dezvoltarea permanentă a echipamentelor din domeniul iluminatului, urmărind tendințele în materie de design și tehnologie, punând accent pe satisfacerea nevoilor și așteptărilor clienților noștri. Având un departament puternic in domeniul iluminatului, cu cunoștințele tehnice greu de egalat, putem definii orice viziune abstractă în design și confort luminos.

Scopul nostru a fost întotdeauna să oferim clienților noștri un produs de primă clasă susținut de servicii greu de egalat, axate pe alegerea unei oferte atractive si o livrare impecabila.
În vederea implementării corecte a soluțiilor de iluminat pentru clienții noștri, echipa noastră se bazează pe o vastă experiență, produse de calitate și tehnologii moderne, pentru a oferi soluții de iluminat pentru toate tipurile de aplicații interioare și exterioare.

Noul Catalog , „LIGHTING FOR YOU 2015” prezintă produsele de top pentru iluminat în industrie, clădiri de birouri, magazine și hoteluri și de asemenea iluminat exterior.

 

FLEXIBILITATE

Catalogul prezintă un portofoliu extins de produse ce include corpuri de iluminat pentru interior și exterior pentru uz comercial, industrial și arhitectural. Noul catalog face o trecere treptata intre sursele de lumină tradiționale ce sunt înlocuite de module de LED-uri, care reprezintă viitorul surselor de lumină.

SOLUȚII PERSONALIZATE

Catalogul prezintă o gama foarte variata de modele de corpuri de iluminat ce dau posibilitatea abordării oricărui proiect în domeniul iluminatului - de la ajustări minore la modificări complete de soluție, corpurile de iluminat din acest catalog pot satisface orice cerința de confort vizual.

PENETRARE DE PIAȚĂ.

Produsele acoperă cerințele pieței de iluminat, de la produse economice, până la soluții avansate tehnologic, funcție de cerințele clienților noștri. Capabili de a satisface o gamă largă de nevoi ale clienților, întotdeauna am găsit soluțiile optime de economisire a energiei și am ales balanța optimă între preț, calitate și design.

MAGAZINE RETAIL ȘI HYPERMARKETURI.

Corpurile de iluminat tip linii luminoase LIGNE S, care sunt frecvent instalate în marile lanțuri de magazine, pot fi înlocuite cu ofertele alternative cu LED-uri, LIGNE S LED, care economisesc o mare cantitate de energie.

ILUMINAT INDUSTRIAL ȘI SPAȚII EXTERIOARE

Spatiile tehnice sau industriale au cerințe diverse și complet diferite funcție de condiții de funcționare, nivel de iluminare, înălțime de montaj, etc. Înlocuirea sau întreținerea lor poate fi problematică, de aceea noi promovam corpuri de iluminat care îndeplinesc cerințele tehnice stricte pentru funcționare de lungă durată sau sisteme de control al luminii ce pot reduce semnificativ consumul de energie.

ILUMINAT ÎN BIROURI, HOTELURI SAU RESTAURANTE.

Munca de zi cu zi presupune mult timp petrecut în birouri, de aceea iluminarea interioară a birourilor  trebuie să fie agreabila, fără orbire, cu un ambient plăcut și odihnitor. Imaginația arhitecților nu este restricționată și noi oferim o șansă de a satisface fantezia lor dar și nivelul de lumină - corpuri de iluminat capabile de a accentua elemente arhitecturale care să conducă la o mai bună impresie în comparație cu iluminare simplă a unui spațiu. Vă oferim o ofertă variată de corpuri de iluminat cu LED, cel puțin comparabile cu o mare varietate de corpuri de iluminat fluorescente, cu parametrii superiori și consum mult mai scăzut de energie electrică. Suntem capabili sa furnizăm soluții complete la nivel de sistem pentru echipamentele cu LED-uri.

ILUMINAT ARHITECTURAL ȘI ILUMINATUL URBAN

Arhitectura este zona de aplicare cea mai frecventa  în care LED-urile sunt folosite în primul rând pentru avantajele lor, cum ar fi: durabilitate, control facil, consum redus de energie, durată de viața lungă. În prezent, pentru iluminatul arhitectural, LED-urile sunt folosite aproape peste tot. Există foarte multe posibilități și punerea lor în aplicare depinde de aspectul dorit si zonele arhitecturale cerute.

ILUMINATUL STRADAL ȘI PERIMETRAL

Iluminatul cu LED-uri oferă o mai bună uniformitate a iluminării de stradă și indice de redare superioară a culorilor (CRI), crește vizibilitatea pe timp de noapte dând posibilitate de înlocuire a soluțiilor clasice a iluminării cu surse cu vapori de sodiu. De asemenea reducerea consumului de energie electrică la sursele LED face înlocuirea surselor clasice (vapori de mercur, vapori de sodiu, halogenuri metalice) o necesitate.

ILUMINATUL REZIDENTIAL

Design-ul este caracteristica cea mai importantă a unui corp de iluminat pentru zonele rezidențiale, deoarece acesta este de obicei punctul central al zonei de iluminat.

Prin urmare iluminatul arhitectural este o zonă a iluminatului de confort, astfel încât este esențial să se plaseze un corp de iluminat care atrage atenția și care creează o ambianță plăcuta, la un consum redus de energie.

ILUMINAT DE URGENȚĂ

Iluminatul de urgență este foarte important și în același timp impus de lege, prin urmare, face parte din toate domeniile de aplicare. Buna-funcționare a iluminatului de urgență este necesară pentru siguranța personală, care să permită evacuarea în condiții de siguranță în caz de pericol.