Schrack Technik Romania

Aventura Urbană

Când proiectele dvs. se termină într-o Aventură Urbană

Orașele. Acasă sau la serviciu, la distracție sau la muncă, ne petrecem o mare parte a vieții trecând prin peisajul urban. În orașe, timpul parcă curge mai rapid, peisajul se schimbă de la un an la altul, construcții noi răsar și totul merge către pozitiv. Stilul de viață urban este aparte și necesită adaptarea rapidă a stresului cotidian într-o modalitate plăcută și sănătoasă de ocupare a timpului liber. Petrecem 8 ore de muncă iar ele trebuie compensate cu relaxare. Este timpul pentru sport. Este timpul pentru mișcare. Este timpul pentru Aventura Urbană!

Viața urbană poate fi plăcută! 

Așa că pregătiți proiectele și comandați online produsele Schrack! Am pregătit pentru dumneavoastră doar premii care necesită mișcare și care pot fi utilizate oricând și oriunde, atunci când decideți să lăsați deoparte ecranele și să porniți alături de noi în Marea Aventura Urbană! Astăzi Urban înseamnă plăcut. Astăzi Urban înseamnă sport, socializare și sănătate!

Comandați și facturați produsele Schrack utilizând sistemul de comenzi online în perioada 29 iulie - 15 octombrie, 2021 și obțineți gratuit, prin cumularea tuturor facturilor emise, la atingerea nivelului respectiv următoarele premii:

Premiu oferit pe fiecare nivel Nivel - Facturi cumulate prin sistemul de comenzi online
Rachete tenis + 2 mingi 10.000 RON + TVA
Darts + inel de protecție + 3 săgeți 25.000 RON + TVA
Trotinetă Oxelo 50.000 RON + TVA
Bicicletă polivalentă 100.000 RON + TVA

Termeni și condiții

Promoţia se adresează tuturor clienţilor ale căror facturi scadente sunt achitate la zi. Dacă există facturi scadente și neachitate la data încheierii promoției, atunci premiile nu se pot acorda.

Promoţia este valabilă în perioada 29 iulie - 15 octombrie, 2021. Premiile se acordă doar în urma comenzilor lansate și facturate prin www.schrack.ro respectiv prin coșul de cumpărături din sistemul de comenzi online Schrack.

Prin comandă online înțelegem orice produs care a fost comandat prin coșul de cumpărături. Comenzile date prin apăsarea butonului COMANDĂ ACUM din meniul Ofertele mele, NU vor fi luate în considerare.

Promoţia nu se aplică la preţurile speciale negociate şi oferite de către Schrack pentru diverse proiecte şi menţionate ca atare în contract. Pentru determinarea nivelului atins suma facturilor cumulate in proiecte se va scadea din suma totală a facturilor cumulate emise către clientul respectiv.

 • Promoţia se adresează tuturor persoanelor juridice care cumpără și facturează produse Schrack, utilizând coșul de cumpărături din sistemul de comenzi online în perioada 29 iulie - 15 octombrie, 2021.
 • Fiecare nivel se determină în urma cumulării tuturor sumelor fără TVA înscrise pe facturile emise fiecărui client, aferente comenzilor online, în perioada promoției (29 iulie - 15 octombrie, 2021). De exemplu dacă sumele cumulate înscrise pe facturile emise unui client depășesc 10.000 RON +TVA, clientul primește gratuit un set rachete tenis + 2 mingi
 • Nu există limită impusă pe o factură, orice sumă se cumulează.
 • Premiile se cumulează: la fiecare nivel se mai adaugă gratuit premiul nivelului respectiv. De exemplu: dacă facturile cumulate (fără TVA) emise în perioada promoției depășesc suma de 100.000 RON + TVA clientul primește: set rachete tenis și 2 mingi + set darts placă, 3 săgeți și inel protecție + trotinetă + bicicletă.
 • Premiile se acordă ciclic. Un ciclu este considerat încheiat la atingerea pragului de 100.000 RON + TVA.
 • Premiile sunt nelimitate, un client putând începe un nou ciclu dupa încheierea altuia. Astfel dacă facturile cumulate depășesc suma de 200.000 RON + TVA, clientul primește de două ori mai multe premii conform nivelurilor menționate
 • Promoţia se aplică oricărui produs Schrack
 • Promoţia nu se aplică la preţurile speciale negociate şi oferite de către Schrack pentru diverse proiecte şi menţionate ca atare în contract sau pe factură. Pentru determinarea nivelului atins suma facturilor cumulate în proiecte se va scadea din suma totală a facturilor cumulate emise către clientul respectiv
 • Premiile nu se pot schimba sau echivala între ele.

Alte detalii

 • Fotografiile afișate au caracter orientativ și pot prezenta accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului. Specificațiile tehnice (inclusiv culoarea produsului) sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către producatori; pot fi modificate fără înștiințare prealabilă și nu constituie obligativitate contractuală.
 • Garanția produselor este cea oferită de producător și se oferă o dată cu produsele primite cadou în promoție. Pe fiecare certificat de garanție există instrucțiunile despre cum produsul poate beneficia de această garanție.
 • Schrack Technik nu îşi asumă responsabilitatea asupra calităţii produselor oferite cadou în promoţii. Schrack Technik SRL nu este responsabilă de garanția produselor.
 • În cazul în care producătorul decide să retragă de pe piață produsele oferite cadou sau există rupturi de stoc atunci Schrack Technik se angajează să înlocuiască produsul respectiv cu unul similar din punct de vedere tehnologic, calitativ, preț.
 • Toate promoţiile Schrack sunt reglementate juridic de termenii şi condiţiile afişate pe site, de contractul comercial dintre client şi Schrack Technik SRL şi de termenii şi condiţiile specifice fiecărei acţiuni promoţionale în parte.
 • În functie de cerere şi de stocul disponibil, premiile se pot livra la atingerea fiecărui prag menționat, o dată cu ultima marfă achiziționată sau în maxim 2 luni de la data încheierii promoţiei
 • Pentru a intra în posesia cadourilor, clienţii trebuie să le ceară direct reprezentanţilor Schrack. Cererea cadourilor poate fi facută până la data de 30 noiembrie 2021. După această dată, promoţia este considerată închisă iar clientul nu mai poate beneficia de aceste cadouri.
 • Produsele oferite cadou în promoţii nu se pot schimba sau înlocui cu alte produse.
 • Nu se poate acorda valoarea în bani a produselor.
 • La această promoţie poate participa orice persoană juridică cu exceptia clienților care au și calitatea de furnizori în această promoție.