Schrack Technik Romania

Noul sediu Schrack Technik Oradea

Mai multe produse pe mai mulți metri pătrați

În perioada 19 aprilie - 04 mai 2021 se mută depozitul Schrack Oradea de pe strada Simion Bărnuțiu 15  din Incinta Olimpia, pe strada Fabricilor nr 2j. În această perioadă produsele vor fi livrate către clienții Schrack Oradea din depozitul București pe cheltuiala Schrack. Comenzile webshop cu ridicare din depozitul Oradea vor fi suspendate.

Cifre cheie noul sediu Schrack Oradea, strada Fabricilor 2j:

  • stoc propus: > 3.000 de articole distincte

  • depozit 525 m.p.

  • 500 m.p. curte

  • 125 m.p. birouri

  • acces persoane cu dizabilități DA

  • stație de încărcare mașini electrice DA

  • Loc pentru biciclete DA

Acolo unde istoria a adus brandul Schrack Technik în România 

Pentru Schrack Technik, Oradea a însemnat Începutul. Oradea a fost locul în care în anul 1998 s-a înființat Schrack Energietechnik într-un depozit de 20 de mp pe Strada Eftimie Murgu, din Cartierul Velența. Primii angajați ai societății dna. Csilla Major (dep. administrativ) și dl. Istvan Bod  (dep suport tehnic și ofertare) mai activează și acum în cadrul societății.

Cu un capitaL social de 1.590.000 de LEI și conform legilor în vigoare - cu acținariat mixt  89% Schrack Austria și 11% Schrack Ungaria - Schrack Oradea și-a început rapid ascensiunea, promovând încă de la început produse de calitate și o consultanță tehnică specializată prin inginerii de vânzări și suport cu un profil tehnic accentuat.

"Începuturile au fost grele dar așa erau și vremurile. Facturarea se făcea la cursul de schimb din ziua respectivă, la început în Șilingi Austrieci și mai apoi în Mărci Germane. Sistemul contabil din Austria a fost cu greu adaptat la sistemul din România. Facturile erau în 4 exemplare și aveau regim special. Prețul cuprului nu era inclus în prețul produsului iar cablurile erau greu de vândut. Însă clienților le plăcea la noi. Veneau la o cafea pentru a admira curtea interioară și grădina superbă de trandafiri "- își amintește cu nostalgie dna. Csilla Major.

Până la sfârșitul anului 1999 Schrack Oradea avea peste 50 de clienți și o cifră de afaceri de peste 258.000 de lei. O parte dintre acești clienți mai lucrează și astăzi cu Schrack Technik, ceea ce pentru noi reprezintă un punct strategic important, semn că drumul pe care am pornit a fost cel corect.

De la 20 de mp la 200 de mp

Succesul înregistrat de la an la an, alături și de deschiderea biroului din București în 2000 și extinderea procesului logistic în toată România, a dus la necesitatea dezvoltării depozitului din Oradea. Astfel, în martie 2003, alături de o echipă "bine sudată", se inaugurează sediul din Simion Bărnuțiu cu o suprafață de 200 de m.p.

Pas cu pas, gama de produse distribuite s-a mărit de la an la an ajungând la aproximativ 2.500 de articole distincte definite ca stoc permanent. De-a lungul timpului, până la finele anului 2020, Schrack Oradea a deservit în mod direct 1628 de clienți și a avut un rulaj de peste 74 milioane lei cumulat.

În 2020 cifra de afaceri Schrack Oradea a fost de 7.565.357 de RON, s-au vândut 3.752 de articole distincte către 620 de clienți, cu o echpă de 8 persoane.

De la 200 de mp la 500 de mp: Schrack Oradea se adaptează viitorului

Dezvoltarea accelerată a firmei precum și promisiunea Schrack Technik: - Cele mai bune stocuri, cele mai rapide vânzări  - au dus la necesitatea investițiilor masive în logistică. Schrack Oradea se va muta începând cu data de 19 Aprilie 2021 într-un nou sediu de peste 1.000 m.p., într-o zonă industrială cu trafic intens cu acces facil de pe centura de legatură cu noua autostradă spre Europa, chiar lângă Lidl Episcopia. Pe stoc Schrack Oradea se vor ține peste 3.000 de articole distincte.

Cu 525 de m.p. de depozit, Schrack Oradea devine cea mai modernă sucursală Schrack Tehnik România, cu acces pentru persoane cu dizabilități, stație de încărcare mașini electrice și loc pentru biciclete. Curtea de 500 de m.p. asigură manevrarea rapidă a tirurilor și a mai multor vehicule în același timp, iar cei 125 de m.p. de birouri așteaptă clienții pentru a discuta diverse proiecte, în cele mai noi și mai sigure condiții.

Directorul Schrack Oradea este dl Marius Chiș. Schrack Oradea deservește județele: Bihor, Maramures, Satu Mare, Sălaj și județele adiacente dacă e nevoie. Echipa este formată din 8 persoane: 4 ingineri suport vânzări, 2 ingineri vânzări, 1 persoană la administrativ și un director de Sucurslă. 

Directorul Schrack Tehnik România este Iulian Smarandache, Compania are 73 de angajati si o cifră de afaceri de peste 72.300.000 RON.