Schrack Technik Romania

Promo vara 2023

Ce ar fi dacă ați obține panouri fotovoltaice gratis?

promotie schrack panou fotovoltaic gratuit

Știm! Este frustrant să căutăm cea mai buna ofertă de fotovoltaice, să sperăm că prindem locuri la casa verde și să mai obținem și produse de calitate! Ca să nu mai vorbim despre cererea excesivă de pe piață și de multitudinea de furnizori care te îmbie cu diverse prețuri atractive sau cu promisiunea de a "salva planeta" și de a lupta împotriva încălzirii globale. Însă banii investiți ne dorim să-i vedem amortizați și să fim siguri că putem beneficia de garanția unui produs de calitate. 

Astfel, avem plăcerea să vă prezentăm o promoție specială: comandați și facturați orice produs Schrack utilizând sistemul nostru de comenzi online în perioada 07 iulie - 30 septembrie 2023 și la cumularea valorii de 29.728 RON + TVA, veți primi gratuit un panou fotovoltaic! 

Această promoție este disponibilă doar pentru comenzi online și pentru o perioadă limitată de timp, așa că nu ratați ocazia de a profita de ea! Suntem încrezători că panoul fotovoltaic gratuit va contribui la succesul și rentabilitatea proiectelor de energie solară.

Premiile sunt nelimitate conform condițiilor de mai jos. Echipa Schrack se angajează să ofere produse de încredere și servicii excelente, iar această promoție este o dovadă a dedicării noastre față de clienți. Dorim să vă ajutăm să economisiți și să obțineți cele mai bune rezultate pentru soluțiile de energie regenerabilă.

promotie vara panou fotovoltaic
 • Putere maximă (Pmax) – 415W
 • Tensiunea în circuit deschis (Voc) - 37.45V
 • Curent de scurtcircuit (Isc) - 14.02A
 • Tensiune la putere maximă (Vmpp) - 31.61V
 • Curent la putere maximă (Impp) - 13.13A
 • Eficiență - 21.25%
 • Dimensiuni 1722x1134x35 mm

Ce poți face cu un panou fotovoltaic?

Știați că utilizând doar un singur panou fotovoltaic de 415W puteți produce într-un an de zile aproximativ 600kWh? În funcție de nevoi, cu fiecare panou fotovoltaic adăugat în sistemul dumneavoastră, producția anuală se majorează cu aproximativ 600kWh, iar folosind un invertor hibrid împreună cu un acumulator puteți ajunge chiar și la independență energetică.

Pentru mediul rezidențial puteți folosi unul sau mai multe panouri pentru producția de energie electrică pentru a alimenta toți consumatorii sau în diverse proiecte mici, specifice, cum ar fi:

 • Alimentarea unei baterii de stocare a energiei, astfel încât să poți utiliza energia solară acumulată atunci când soarele nu strălucește sau în timpul nopții.
 • Încălzirea apei prin transferul de energie solară direct către un încălzitor de apă
 • Sisteme de irigare a grădinii: Dacă ai o grădină sau o plantație, poți utiliza un panou fotovoltaic pentru a alimenta un sistem de irigare, asigurând astfel o sursă eficientă și ecologică de apă pentru plante.
 • Încărcarea dispozitivelor electronice
 • Iluminat exterior pentru terase, balcoane sau grădină

Acestea sunt doar câteva exemple de utilizări pentru unul sau mai multe panouri fotovoltaice. Dacă doriții să obțineți o producție mai mare de energie, puteți conecta mai multe panouri fotovoltaice în serie sau în paralel, formând un sistem fotovoltaic mai complex.

Termeni și condiții

Promoţia se adresează tuturor clienţilor ale căror facturi scadente sunt achitate la zi. Dacă există facturi scadente și neachitate la data încheierii promoției, atunci premiile nu se pot acorda.

Promoţia este valabilă în perioada 07 iulie - 30 septembrie, 2023. Premiile se acordă doar în urma comenzilor lansate și facturate prin www.schrack.ro respectiv prin coșul de cumpărături din sistemul de comenzi online Schrack.

Prin comandă online înțelegem orice produs care a fost comandat prin coșul de cumpărături. Comenzile date prin apăsarea butonului COMANDĂ ACUM din meniul Ofertele mele, NU vor fi luate în considerare.

Promoţia nu se aplică la preţurile speciale negociate şi oferite de către Schrack pentru diverse proiecte şi menţionate ca atare în contract. Pentru determinarea nivelului atins suma facturilor cumulate in proiecte se va scadea din suma totală a facturilor cumulate emise către clientul respectiv.

 • Promoţia se adresează tuturor persoanelor juridice care cumpără și facturează produse Schrack, utilizând coșul de cumpărături din sistemul de comenzi online în perioada 07 iulie - 30 septembrie, 2023.
 • Dacă sumele cumulate înscrise pe facturile emise unui client depășesc 29.728 RON +TVA, clientul primește gratuit un panou fotovoltaic
 • Premiile se acordă ciclic. Un ciclu este considerat încheiat la atingerea pragului de 29.728 RON +TVA facturati prin sistemul de comenzi online
 • Nu există limită impusă pe o factură, orice sumă se cumulează. De exemplu dacă facturile cumulate (fără TVA) emise în perioada promoției depășesc suma de 59.456 RON + TVA clientul primește gratuit 2 panouri fotovoltaice
 • Promoţia se aplică oricărui produs Schrack
 • Promoţia nu se aplică la preţurile speciale negociate şi oferite de către Schrack pentru diverse proiecte şi menţionate ca atare în contract sau pe factură. Pentru determinarea nivelului atins suma facturilor cumulate în proiecte se va scadea din suma totală a facturilor cumulate emise către clientul respectiv
 • Premiile nu se pot schimba sau echivala între ele.

Alte detalii

Fotografiile afișate au caracter orientativ și pot prezenta accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului. Specificațiile tehnice (inclusiv culoarea produsului) sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către producatori; pot fi modificate fără înștiințare prealabilă și nu constituie obligativitate contractuală.

 • Garanția produselor este cea oferită de producător și se oferă o dată cu produsele primite cadou în promoție. Pe fiecare certificat de garanție există instrucțiunile despre cum produsul poate beneficia de această garanție.
 • Schrack Technik nu îşi asumă responsabilitatea asupra calităţii produselor oferite cadou în promoţii. Schrack Technik SRL nu este responsabilă de garanția produselor.
 • În cazul în care producătorul decide să retragă de pe piață produsele oferite cadou sau există rupturi de stoc atunci Schrack Technik se angajează să înlocuiască produsul respectiv cu unul similar din punct de vedere tehnologic, calitativ, preț.
 • Toate promoţiile Schrack sunt reglementate juridic de termenii şi condiţiile afişate pe site, de contractul comercial dintre client şi Schrack Technik SRL şi de termenii şi condiţiile specifice fiecărei acţiuni promoţionale în parte.
 • În functie de cerere şi de stocul disponibil, premiile se pot livra la atingerea fiecărui prag menționat, o dată cu ultima marfă achiziționată sau în maxim 1 lună de la data încheierii promoţiei
 • Pentru a intra în posesia cadourilor, clienţii trebuie să le ceară direct reprezentanţilor Schrack. Cererea cadourilor poate fi facută până la data de 30 octombrie 2023. După această dată, promoţia este considerată închisă iar clientul nu mai poate beneficia de aceste cadouri.
 • Produsele oferite cadou în promoţii nu se pot schimba sau înlocui cu alte produse.
 • Nu se poate acorda valoarea în bani a produselor.
 • La această promoţie poate participa orice persoană juridică cu exceptia clienților care au și calitatea de furnizori în această promoție.