Schrack Technik Romania

Promoție Cărturești

Promoție finalizată

Promoție finalizată

Promoția este deschisă oricărui client care NU A CUMPĂRAT ONLINE produsele Schrack utilizând sistemul de comenzi online Schrack în 2020, inclusiv clienți noi.

Atunci când cumperi de la Schrack și apoi ajungi la Cărturești

Vrem - nu vrem noua realitate este online. Indiferent de cumpărăturile pe care le facem, întotdeauna ne vom proteja mai bine daca cumpărăm online câștigând astfel cea mai prețioasă resursă: timpul. Însă indiferent de unde cumpărați online materialele electrice dorim să vă spunem că la Schrack pe lângă timp mai câștigați și un voucher valoric de la librărille Cărturești. Da, ați citit bine! Ce au în comun Schrack și librăriile Cărturești? Este foarte simplu: ambele companii au cel mai bun sistem de comenzi online și cea mai largă gamă de produse din zona pe care o deservesc! Iar Schrack se asociază întotdeauna cu cei mai buni!

Nu ați comandat în 2020 online de la Schrack? Acum aveți un motiv în plus să comandați online!

La Schrack ne dorim ca orice client să fie mulțumit și ne mai dorim ca timpul dumneavoastră câștigat prin comenzi online de la Schrack să poată fi transformat în timp prețios pentru a vă alege cartea sau cadoul dorit de la Cărturești. Dacă nu ați comandat încă online de la Schrack (2020), acum este momentul! Comandați online produsele Schrack utilizând coșul de cumpărături, cumulați facturi în valoare de 1.000 RON + TVA într-o lună calendaristică și primți un voucher de 50 de RON de la librăriile Cărturești, pe care-l puteți cheltui pentru orice produs disponibil atât pe cărturești.ro cât și în orice librărie Cărturești din orașul dvs.

Și asta nu e tot! La fiecare 1.000 de RON + TVA cumulați facturați într-o lună calendaristică mai primiți încă un voucher de 50 de RON la librariile Cărturești. Practic puteți să luați câte vouchere doriți și să le cheltuiți la Cărturești pe tot ceea ce doriți!

Drumul cel mai scurt de la Schrack la Cărturești

 1. Cumperi online produsele Schrack (utilizând coșul de cumpărături)
 2. Cumulezi facturi de 1000 de RON + TVA într-o luna calendaristica (de ex: noiembrie sau decembrie)
 3. La începutul lunii următoare îți trimitem voucherul(ele) în format PDF

Termeni și condiții

Promoția se adresează doar clienților care NU au cumpărat online produsele Schrack utilizând sistemul de comenzi online Schrack în anul 2020 iar acest lucru se aplică inclusiv clienților noi

Promoţia este valabilă în perioada 1 noiembrie 2020 - 31 Ianuarie 2021. Premiile se acordă doar în urma comenzilor lansate și facturate prin www.schrack.ro respectiv prin coșul de cumpărături din sistemul de comenzi online Schrack.

Scopul promoției îl constituie stimularea comenzilor online

Promoția constă în acordarea de vouchere cadou de la Cărturești in valoare de 50 de RON la fiecare 1.000 de RON+TVA facturați într-o lună calendaristică - noiembrie, decembrie sau ianuarie prin sistemul de comenzi online Schrack.

Voucherele Cărturești se emit în format PDF în maxim 30 de zile la sfârșitul lunii pentru care se calculează promoția. De exemplu voucherele Cărturești pentru luna Noiembrie se vor acorda maxim până la sfârștiul lunii decembrie.

Promoţia se adresează tuturor clienţilor ale căror facturi scadente sunt achitate la zi. Dacă există facturi scadente și neachitate la data încheierii promoției, atunci premiile nu se pot acorda. 

Prin comandă online înțelegem orice produs care a fost comandat prin coșul de cumpărături. Comenzile date prin apăsarea butonului COMANDĂ ACUM din meniul Ofertele mele, NU vor fi luate în considerare.

Promoţia nu se aplică la preţurile speciale negociate şi oferite de către Schrack pentru diverse proiecte şi menţionate ca atare în contract. Pentru determinarea nivelului atins suma facturilor cumulate in proiecte se va scadea din suma totală a facturilor cumulate emise către clientul respectiv.

 • Promoţia se adresează doar persoanelor juridice care nu au cumpărat online produsele Schrack utilizând sistemul de comenzi online Schrack în 2020, inclusiv clienți noi și care cumpără și facturează produse Schrack, utilizând coșul de cumpărături din sistemul de comenzi online în perioada 1 noiembrie 2020 - 31 Ianuarie 2021.
 • Fiecare nivel se determină în urma cumulării tuturor sumelor fără TVA înscrise pe facturile emise fiecărui client, aferente comenzilor online, în perioada promoției (1 noiembrie 2020 - 31 Ianuarie 2021.) si pentru fiecare lună în parte noiembrie, decembrie sau ianuarie. De exemplu dacă sumele cumulate într-o lună noiembrie, decembrie sau ianuarie, înscrise pe facturile emise unui client depășesc 1.000 RON +TVA, clientul primește gratuit un Voucher de la librăriile Cărturești.
 • Nu există limită impusă pe o factură, orice sumă se cumulează.
 • Premiile se cumulează: la fiecare 1.000 de RON + TVA clientul mai primește încă un Voucher Cărturești. De exemplu: dacă facturile cumulate (fără TVA) emise în perioada promoției, in una dintre lunile: noiembrie, decembrie sau ianuarie depășesc suma de 2.000 RON + TVA clientul primește: 2 X Voucher Cărturești.
 • Premiile sunt nelimitate.
 • Promoţia se aplică oricărui produs Schrack.
 • Promoţia nu se aplică la preţurile speciale negociate şi oferite de către Schrack pentru diverse proiecte şi menţionate ca atare în contract sau pe factură. Pentru determinarea nivelului atins suma facturilor cumulate în proiecte se va scadea din suma totală a facturilor cumulate emise către clientul respectiv
 • Premiile nu se pot schimba sau echivala între ele.

Alte detalii

 • Fotografiile afișate au caracter orientativ și pot prezenta accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului. Specificațiile tehnice (inclusiv culoarea produsului) sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către producatori; pot fi modificate fără înștiințare prealabilă și nu constituie obligativitate contractuală.
 • Garanția produselor este cea oferită de producător și se oferă o dată cu produsele primite cadou în promoție. Pe fiecare certificat de garanție există instrucțiunile despre cum produsul poate beneficia de această garanție.
 • Schrack Technik nu îşi asumă responsabilitatea asupra calităţii produselor oferite cadou în promoţii. Schrack Technik SRL nu este responsabilă de garanția produselor.
 • În cazul în care producătorul decide să retragă de pe piață produsele oferite cadou sau există rupturi de stoc atunci Schrack Technik se angajează să înlocuiască produsul respectiv cu unul similar din punct de vedere tehnologic, calitativ, preț.
 • Toate promoţiile Schrack sunt reglementate juridic de termenii şi condiţiile afişate pe site, de contractul comercial dintre client şi Schrack Technik SRL şi de termenii şi condiţiile specifice fiecărei acţiuni promoţionale în parte.
 • În functie de cerere şi de stocul disponibil, premiile se pot livra la atingerea fiecarui prag menționat, o dată cu ultima marfă achiziționată sau în maxim 1 lună de la data încheierii promoţiei
 • Pentru a intra în posesia cadourilor, clienţii trebuie sa le ceara direct reprezentanţilor Schrack. Cererea cadourilor poate fi facută până la data de 28 februarie 2021. După această dată, promoţia este considerată închisă iar clientul nu mai poate beneficia de aceste cadouri.
 • Produsele oferite cadou în promoţii nu se pot schimba sau înlocui cu alte produse.
 • Nu se poate acorda valoarea în bani a produselor.
 • La această promoţie poate participa orice persoană juridică cu exceptia clienților care au și calitatea de furnizori în această promoție.