Schrack Technik Romania

Atunci când pregătești din timp viitorul

Promoție finalizată

Comenzile online Schrack de astăzi vă aduc lucrurile de care aveți nevoie mâine

Viitorul. Se spune ca viitorul se formează din consecințele zilei de astăzi. Felul în care acționăm, felul în care ne purtăm sau comportamentul de cumpărare, decid confortul zilei de mâine. De peste un an trăim vremuri ciudate și grele la care nimeni nu se aștepta. Însă acum luminița de la capătul tunelului este tot mai aproape și putem pregăti din timp viitorul. Schrack este alături de dumneavoastră și dorește să vă facă așteptarea mai ușoară. Comenzile online Schrack de astăzi vă aduc gratuit lucrurile de care aveți nevoie mâine: 

 • un troler Lamonza ca sa fiți pregătiți să plecați când și unde doriți dumneavoastră 

 • un grătar electric Tefal XL pentru a petrece timp împreună cu familia și prietenii și a găti porții pentru maxim 8 persoane

 • un smartwatch Xiaomi pentru a recâștiga libertatea de mișcare oferindu-vă o imagine clară a stării dvs. de sănătate
 • un aparat de aer condiționat VIVAX M-DESIGN 12000 BTU/H, pentru că știm că în verile călduroase este o reală plăcere să zâmbim înconjurați de răcoare

Comandați și facturați produsele Schrack utilizând sistemul de comenzi online în perioada 04 februarie - 30 aprilie, 2021 și obțineți gratuit, prin cumularea tuturor facturilor emise, la atingerea nivelului respectiv următoarele premii:

Premiu oferit pe fiecare nivel Nivel - Facturi cumulate prin sistemul de comenzi online
Troler Lamonza Capri 5.000 RON + TVA
Grătar electric Tefal Malaga Successor XL 25.000 RON + TVA
Smartwatch Xiaomi 50.000 RON + TVA
Aer Condiționat VIVAX M-Design Wi-Fi Ready R32 Inverter 12000 BTU/h 100.000 RON + TVA

Termeni și condiții

Promoţia se adresează tuturor clienţilor ale căror facturi scadente sunt achitate la zi. Dacă există facturi scadente și neachitate la data încheierii promoției, atunci premiile nu se pot acorda.

Promoţia este valabilă în perioada 04 februarie - 30 aprilie, 2021. Premiile se acordă doar în urma comenzilor lansate și facturate prin www.schrack.ro respectiv prin coșul de cumpărături din sistemul de comenzi online Schrack.

Prin comandă online înțelegem orice produs care a fost comandat prin coșul de cumpărături. Comenzile date prin apăsarea butonului COMANDĂ ACUM din meniul Ofertele mele, NU vor fi luate în considerare.

Promoţia nu se aplică la preţurile speciale negociate şi oferite de către Schrack pentru diverse proiecte şi menţionate ca atare în contract. Pentru determinarea nivelului atins suma facturilor cumulate in proiecte se va scadea din suma totală a facturilor cumulate emise către clientul respectiv.

 • Promoţia se adresează tuturor persoanelor juridice care cumpără și facturează produse Schrack, utilizând coșul de cumpărături din sistemul de comenzi online în perioada 04 februarie - 30 aprilie, 2021..
 • Fiecare nivel se determină în urma cumulării tuturor sumelor fără TVA înscrise pe facturile emise fiecărui client, aferente comenzilor online, în perioada promoției (04 februarie - 30 aprilie, 2021​​​​​​​.). De exemplu dacă sumele cumulate înscrise pe facturile emise unui client depășesc 5.000 RON +TVA, clientul primește gratuit un Troler Lamonza.
 • Nu există limită impusă pe o factură, orice sumă se cumulează.
 • Premiile se cumulează: la fiecare nivel se mai adaugă gratuit premiul nivelului respectiv. De exemplu: dacă facturile cumulate (fără TVA) emise în perioada promoției depășesc suma de 100.000 RON + TVA clientul primește: Troler Lamonzaun grătar electric Tefal XL + un smartwatch Xiaomi + un aparat de aer condiționat Vivax M-design 12000 btu
 • Premiile se acordă ciclic. Un ciclu este considerat încheiat la atingerea pragului de 100.000 RON + TVA.
 • Premiile sunt nelimitate, un client putând începe un nou ciclu dupa încheierea altuia. Astfel dacă facturile cumulate depășesc suma de 200.000 RON + TVA, clientul primește de două ori mai multe premii conform nivelurilor menționate
 • Promoţia se aplică oricărui produs Schrack
 • Promoţia nu se aplică la preţurile speciale negociate şi oferite de către Schrack pentru diverse proiecte şi menţionate ca atare în contract sau pe factură. Pentru determinarea nivelului atins suma facturilor cumulate în proiecte se va scadea din suma totală a facturilor cumulate emise către clientul respectiv
 • Premiile nu se pot schimba sau echivala între ele.

Alte detalii

 • Fotografiile afișate au caracter orientativ și pot prezenta accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului. Specificațiile tehnice (inclusiv culoarea produsului) sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către producatori; pot fi modificate fără înștiințare prealabilă și nu constituie obligativitate contractuală.
 • Garanția produselor este cea oferită de producător și se oferă o dată cu produsele primite cadou în promoție. Pe fiecare certificat de garanție există instrucțiunile despre cum produsul poate beneficia de această garanție.
 • Schrack Technik nu îşi asumă responsabilitatea asupra calităţii produselor oferite cadou în promoţii. Schrack Technik SRL nu este responsabilă de garanția produselor.
 • În cazul în care producătorul decide să retragă de pe piață produsele oferite cadou sau există rupturi de stoc atunci Schrack Technik se angajează să înlocuiască produsul respectiv cu unul similar din punct de vedere tehnologic, calitativ, preț.
 • Toate promoţiile Schrack sunt reglementate juridic de termenii şi condiţiile afişate pe site, de contractul comercial dintre client şi Schrack Technik SRL şi de termenii şi condiţiile specifice fiecărei acţiuni promoţionale în parte.
 • În functie de cerere şi de stocul disponibil, premiile se pot livra la atingerea fiecarui prag menționat, o dată cu ultima marfă achiziționată sau în maxim 1 lună de la data încheierii promoţiei
 • Pentru a intra în posesia cadourilor, clienţii trebuie sa le ceara direct reprezentanţilor Schrack. Cererea cadourilor poate fi facută până la data de 31 mai 2021. După această dată, promoţia este considerată închisă iar clientul nu mai poate beneficia de aceste cadouri.
 • Produsele oferite cadou în promoţii nu se pot schimba sau înlocui cu alte produse.
 • Nu se poate acorda valoarea în bani a produselor.
 • La această promoţie poate participa orice persoană juridică cu exceptia clienților care au și calitatea de furnizori în această promoție.