Schrack Technik Romania

Promotie online Schrack

Și dacă obții mai mult de la proiectele tale?

Atunci când alegi materialele electrice pentru un proiect cauți evident cel mai bun raport calitate / preț, te bazezi pe relațiile personale și contractuale, cauți consultanță personalizată iar apoi începi să-l implementezi. Ce ar fi însă dacă ai obține mai mult de la proiectele tale? Ce-ar fi dacă pe lângă cele de mai sus ai primi și cadouri, fără nici un cost în plus? 

Premii din ce în ce mai consistente

Dacă comenzile la Schrack se fac online, pe măsură ce proiectul dumneavoastră avansează, premiile vor fi din ce în ce mai consistente: La început de proiect ne-am gândit că o pereche de căști audio Akai wireless, compatibile cu sistemele iOS si Android, vă vor ajuta să faceți mai multe lucruri în același timp. La nivelul 2, am zis să ieșim puțin din sfera "normalului" și să oferim cadou un aparat de călcat vertical de la Philips - puteți călca hainele direct de pe umeraș și este atât de ușor de utilizat încât pregătirea pentru întâlnirile despre proiect va deveni o plăcere, o joacă!

Premiul cel mare: o trotinetă Electrică

Știm cât de stresantă poate fi implementarea efectivă a proiectului așa că Smartwatch-ul de la nivelul 3 are senzor optic de ritm cardiac pentru monitorizarea sănătății și analiza somnului, iar pentru relaxare și sport poți controla muzica prin bluetooth și face antrenament sportiv în 16 moduri. La sfârșit de proiect poți sărbători și te poți distra în liniște cu noua trotinetă electrică, cu viteză de până la 25 km pe oră și autonomie baterie de 28 de km. Apoi, cand vei analiza eficința, vei ști că pe lângă munca de zi cu zi ai obținut mai mult de la proiectul tău și, cu zâmbetul pe buze vei trece relaxat la următoarea provocare.

Comandați și facturați produsele Schrack utilizând sistemul de comenzi online în perioada 23 ianuarie - 17 aprilie, 2023 și obțineți gratuit, prin cumularea tuturor facturilor emise, la atingerea nivelului respectiv următoarele premii:

Premiu oferit pe fiecare nivel Nivel - Facturi cumulate prin sistemul de comenzi online
Căști wireless 15.000 RON + TVA
Aparat de calcat vertical Philips 30.000 RON + TVA
Smartwatch 60.000 RON + TVA
Trotinetă electrică 120.000 RON + TVA

Termeni și condiții

Promoţia se adresează tuturor clienţilor ale căror facturi scadente sunt achitate la zi. Dacă există facturi scadente și neachitate la data încheierii promoției, atunci premiile nu se pot acorda.

Promoţia este valabilă în perioada 23 ianuarie - 17 aprilie, 2023. Premiile se acordă doar în urma comenzilor lansate și facturate prin www.schrack.ro respectiv prin coșul de cumpărături din sistemul de comenzi online Schrack.

Prin comandă online înțelegem orice produs care a fost comandat prin coșul de cumpărături. Comenzile date prin apăsarea butonului COMANDĂ ACUM din meniul Ofertele mele, NU vor fi luate în considerare.

Promoţia nu se aplică la preţurile speciale negociate şi oferite de către Schrack pentru diverse proiecte şi menţionate ca atare în contract. Pentru determinarea nivelului atins suma facturilor cumulate in proiecte se va scadea din suma totală a facturilor cumulate emise către clientul respectiv.

 • Promoţia se adresează tuturor persoanelor juridice care cumpără și facturează produse Schrack, utilizând coșul de cumpărături din sistemul de comenzi online în perioada 23 ianuarie - 17 aprilie, 2023.
 • Fiecare nivel se determină în urma cumulării tuturor sumelor fără TVA înscrise pe facturile emise fiecărui client, aferente comenzilor online, în perioada promoției (23 ianuarie - 17 aprilie, 2023​​​​​​​). De exemplu dacă sumele cumulate înscrise pe facturile emise unui client depășesc 15.000 RON +TVA, clientul primește gratuit o pereche de căști wireless Akai
 • Nu există limită impusă pe o factură, orice sumă se cumulează.
 • Premiile se cumulează: la fiecare nivel se mai adaugă gratuit premiul nivelului respectiv. De exemplu: dacă facturile cumulate (fără TVA) emise în perioada promoției depășesc suma de 120.000 RON + TVA clientul primește: O pereche de căști wireless Akai + Aparat de călcat vertical Philips + Smartwatch + Trotinetă electrică.
 • Premiile se acordă ciclic. Un ciclu este considerat încheiat la atingerea pragului de 120.000 RON + TVA.
 • Premiile sunt nelimitate, un client putând începe un nou ciclu dupa încheierea altuia. Astfel dacă facturile cumulate depășesc suma de 240.000 RON + TVA, clientul primește de două ori mai multe premii conform nivelurilor menționate
 • Promoţia se aplică oricărui produs Schrack
 • Promoţia nu se aplică la preţurile speciale negociate şi oferite de către Schrack pentru diverse proiecte şi menţionate ca atare în contract sau pe factură. Pentru determinarea nivelului atins suma facturilor cumulate în proiecte se va scadea din suma totală a facturilor cumulate emise către clientul respectiv
 • Premiile nu se pot schimba sau echivala între ele.

Alte detalii

Fotografiile afișate au caracter orientativ și pot prezenta accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului. Specificațiile tehnice (inclusiv culoarea produsului) sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către producatori; pot fi modificate fără înștiințare prealabilă și nu constituie obligativitate contractuală.

 • Garanția produselor este cea oferită de producător și se oferă o dată cu produsele primite cadou în promoție. Pe fiecare certificat de garanție există instrucțiunile despre cum produsul poate beneficia de această garanție.
 • Schrack Technik nu îşi asumă responsabilitatea asupra calităţii produselor oferite cadou în promoţii. Schrack Technik SRL nu este responsabilă de garanția produselor.
 • În cazul în care producătorul decide să retragă de pe piață produsele oferite cadou sau există rupturi de stoc atunci Schrack Technik se angajează să înlocuiască produsul respectiv cu unul similar din punct de vedere tehnologic, calitativ, preț.
 • Toate promoţiile Schrack sunt reglementate juridic de termenii şi condiţiile afişate pe site, de contractul comercial dintre client şi Schrack Technik SRL şi de termenii şi condiţiile specifice fiecărei acţiuni promoţionale în parte.
 • În functie de cerere şi de stocul disponibil, premiile se pot livra la atingerea fiecărui prag menționat, o dată cu ultima marfă achiziționată sau în maxim 1 lună de la data încheierii promoţiei
 • Pentru a intra în posesia cadourilor, clienţii trebuie să le ceară direct reprezentanţilor Schrack. Cererea cadourilor poate fi facută până la data de 17 mai 2023. După această dată, promoţia este considerată închisă iar clientul nu mai poate beneficia de aceste cadouri.
 • Produsele oferite cadou în promoţii nu se pot schimba sau înlocui cu alte produse.
 • Nu se poate acorda valoarea în bani a produselor.
 • La această promoţie poate participa orice persoană juridică cu exceptia clienților care au și calitatea de furnizori în această promoție.