Schrack Technik Romania

Promoție Online Umbrele

Comandă online unul dintre cele mai vechi accesorii din lume: Umbrela

Umbrela: un accesoriu de peste 4.000 de ani

Cuvântul umbrelă își trage rădacinile din limba latină din cuvantul umbra. Istoria umbrelei sau a unei forme de a face umbră (frunze de palmier, pene etc) se întinde pe aproape 4.000 de ani în urmă. Există numeroase dovezi despre utilizarea diverselor tipuri de umbrelă atât în Egiptul Antic cât și în Grecia sau Asiria. Totuși invenția umbrelei este atribuită Chinei iar primele utilizări ale acesteia au fost pentru a se proteja de razele soarelui. La început fost apanajul faraonilor, bogaților sau al regalității. Una dintre superstițiile cunoscute și în ziua de azi: că aduce ghinion să deschizi umbrela în casă sau în locuri umbrite - se pare că vine din Egiptul Antic unde această faptă trezea mânia zeului soare RA. În alte culturi se spunea că oamenii de rând nu aveau dreptul de a utiliza și deschide umbrela pentru ei și, ca atare, erau pedepsiți. 

Umbrela este găsită peste tot de-a lungul istoriei

Umbrela este găsită peste tot de-a lungul istoriei, inclusiv în procesiunile religioase. De asemenea umbrela era un accesoriu indispensabil pentru o doamnă. Primul bărbat care a folosit o umbrelă a fost scriitorul englez Jonas Hanway, pe la milocul secolului XVII. Ea a apărut inclusiv în filme (de exemplu celebrul Mary Poppins) și muzică (ex Rihanna - Umbrella), a fost modificată inclusiv ca armă și a trezit numeroase superstiții în toate culturile lumii. Diversele materiale din care a fost confecționată au inclus mătase, piele, bumbac. Umbrela cu spiţe din metal a fost inventată la mijlocul secolului al XIX-lea, de către Samuel Fox.

Comandați online produsele Schrack și primiți gratuit o umbrelă antivânt cu deschidere automată

Astăzi umbrelele sunt utilizate de toată lumea și sunt confecționate din poliester care le face impermeabile. Majoritatea umbrelelor sunt produse în China. Comandați online produsele Schrack, utilizând coșul de cumpărături în perioada 27 mai - 30 iunie, 2022 și la fiecare comandă de minim 1742 de RON + TVA primiți gratuit o umbrelă Schrack! Premiile sunt nelimitate, iar pe o comandă se pot primi mai multe umbrele atâta timp cât suma comenzii este multiplu de 1742 RON + TVA. De exemplu la o comandă online de minim 3484  RON + TVA se vor primi gratuit 2 umbrele Schrack.

 

Comandați online umbrela Schrack:

 

 • Umbrelă antivânt cu deschidere automată de 23 inchi

 • ax de metal placat cu negru.

 • Nervuri negre din fibră de sticlă și vârfuri din plastic negru.

 • Mâner curbat din ABS cauciucat cu buton gri de deschidere.

 • Închidere manuală.

 • Dimensiuni: Ø102X58,5 CM

 • Inaltime: 58,5 cm

 • Diametru: 102 cm 

Termeni și condiții

Promoţia se adresează tuturor clienţilor ale căror facturi scadente sunt achitate la zi. Dacă există facturi scadente și neachitate la data încheierii promoției, atunci premiile nu se pot acorda.

Promoţia este valabilă în perioada  27 mai - 30 iunie, 2022. Premiile se acordă doar în urma comenzilor lansate prin www.schrack.ro respectiv prin coșul de cumpărături din sistemul de comenzi online Schrack.

Prin comandă online înțelegem orice produs care a fost comandat prin coșul de cumpărături. Comenzile date prin apăsarea butonului COMANDĂ ACUM din meniul Ofertele mele, NU vor fi luate în considerare.

Promoţia nu se aplică la preţurile speciale negociate şi oferite de către Schrack pentru diverse proiecte şi menţionate ca atare în contract. Pentru determinarea nivelului atins suma facturilor cumulate in proiecte se va scadea din suma totală a facturilor cumulate emise către clientul respectiv.

 • Promoţia se adresează tuturor persoanelor juridice care comandă produse Schrack, utilizând coșul de cumpărături din sistemul de comenzi online în perioada 27 mai - 30 iunie, 2022
 • La fiecare comandă de minim 1742 de RON + TVA primiți gratuit o umbrelă Schrack. Premiile sunt nelimitate, iar pe o comandă se pot primi mai multe umbrele atâta timp cât suma comenzii este multiplu de 1742 RON + TVA. De exemplu la o comandă online de minim 3484 RON + TVA se vor primi gratuit 2 umbrele Schrack
 • În cazul anulării unei comenzi sau în cazul în care comanda nu a fost facturată, clientul nu va primi umbrelele aferente.
 • Facturarea se poate realiza și după încheierea promoției, comanda online trebuie însă să fie dată în perioada promoției 27 mai - 30 iunie, 2022
 • Promoţia se aplică oricărui produs Schrack
 • Promoţia nu se aplică la preţurile speciale negociate şi oferite de către Schrack pentru diverse proiecte şi menţionate ca atare în contract sau pe factură. Pentru determinarea nivelului atins suma facturilor cumulate în proiecte se va scădea din suma totală a facturilor cumulate emise către clientul respectiv
 • Premiile nu se pot schimba sau echivala între ele.

Alte detalii

 • Fotografiile afișate au caracter orientativ și pot prezenta accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului. Specificațiile tehnice (inclusiv culoarea produsului) sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către producatori; pot fi modificate fără înștiințare prealabilă și nu constituie obligativitate contractuală.
 • Garanția produselor este cea oferită de producător și se oferă o dată cu produsele primite cadou în promoție. Pe fiecare certificat de garanție există instrucțiunile despre cum produsul poate beneficia de această garanție.
 • Schrack Technik nu îşi asumă responsabilitatea asupra calităţii produselor oferite cadou în promoţii. Schrack Technik SRL nu este responsabilă de garanția produselor.
 • În cazul în care producătorul decide să retragă de pe piață produsele oferite cadou sau există rupturi de stoc atunci Schrack Technik se angajează să înlocuiască produsul respectiv cu unul similar din punct de vedere tehnologic, calitativ, preț.
 • Toate promoţiile Schrack sunt reglementate juridic de termenii şi condiţiile afişate pe site, de contractul comercial dintre client şi Schrack Technik SRL şi de termenii şi condiţiile specifice fiecărei acţiuni promoţionale în parte.
 • În functie de cerere şi de stocul disponibil, premiile se pot livra la atingerea fiecărui prag menționat, o dată cu ultima marfă achiziționată sau în maxim 1 lună de la data încheierii promoţiei
 • Pentru a intra în posesia cadourilor, clienţii trebuie să le ceară direct reprezentanţilor Schrack. Cererea cadourilor poate fi facută până la data de 31 iulie 2022. După această dată, promoţia este considerată închisă iar clientul nu mai poate beneficia de aceste cadouri.
 • Produsele oferite cadou în promoţii nu se pot schimba sau înlocui cu alte produse.
 • Nu se poate acorda valoarea în bani a produselor.
 • La această promoţie poate participa orice persoană juridică cu exceptia clienților care au și calitatea de furnizori în această promoție.