Schrack Technik Romania

Prosop de plajă ecologic Schrack

Comandă acum și perechea!

Interesul crescut asupra campaniei noastre promoționale a dus deja la lichidarea stocului estimat de prosoape! Însă după cum știți la Schrack premiile sunt nelimitate așa că o nouă comandă e pe drum. Și ca lucrurile să fie și mai interesante, am creat un nou prosop pe care puteți sa-l luați la plajă ca și perechea celui anterior! Așa că nu mai stați! Dacă ați comandat deja primul prosop de ce sa nu comandați și perechea acestuia?

Promoție online Shrack

Pregătit de vară, pregătit de plajă

Deoarece măsurile de relaxare au început să se implementeze, vara se apropie iar vacanțele la mare sunt un "must do", ne-am gândit că ar fi minunat să vă oferim cadou un prosop de plajă de 400 gr, creat cu materiale ecologice 100% rPET (deasupra) și bumbac (partea din spate), printr-o tehnologie specială de țesut care menține buclele puternice, stabile și care permite o uscare de 3 ori mai rapidă.

Comandați online produsele Schrack, utilizând coșul de cumpărături în perioada 20 mai - 30 iunie, 2021 și la fiecare comandă de minim 1687 de RON + TVA primiți gratuit un prosop de plajă ecologic Schrack! Premiile sunt nelimitate, iar pe o comandă se pot primi mai multe prosoape atâta timp cât suma comenzii este multiplu de 1687 RON + TVA. De exemplu la o comandă online de minim 3374 RON + TVA se vor primi gratuit 2 Prosoape de plajă ecologice Schrack.

Termeni și condiții

Promoţia se adresează tuturor clienţilor ale căror facturi scadente sunt achitate la zi. Dacă există facturi scadente și neachitate la data încheierii promoției, atunci premiile nu se pot acorda.

Promoţia este valabilă în perioada 20 mai - 30 iunie, 2021. Premiile se acordă doar în urma comenzilor lansate prin www.schrack.ro respectiv prin coșul de cumpărături din sistemul de comenzi online Schrack.

Prin comandă online înțelegem orice produs care a fost comandat prin coșul de cumpărături. Comenzile date prin apăsarea butonului COMANDĂ ACUM din meniul Ofertele mele, NU vor fi luate în considerare.

Promoţia nu se aplică la preţurile speciale negociate şi oferite de către Schrack pentru diverse proiecte şi menţionate ca atare în contract. Pentru determinarea nivelului atins suma facturilor cumulate in proiecte se va scadea din suma totală a facturilor cumulate emise către clientul respectiv.

 • Promoţia se adresează tuturor persoanelor juridice care comandă produse Schrack, utilizând coșul de cumpărături din sistemul de comenzi online în perioada 20 mai - 30 iunie, 2021
 • La fiecare comandă de minim 1687 de RON + TVA primiți gratuit un prosop de plajă ecologic Schrack. Premiile sunt nelimitate, iar pe o comandă se pot primi mai multe prosoape atâta timp cât suma comenzii este multiplu de 1687 RON + TVA. De exemplu la o comandă online de minim 3374 RON + TVA se vor primi gratuit 2 Prosoape de plajă ecologice Schrack
 • În cazul anulării unei comenzi sau în cazul în care comanda nu a fost facturată, clientul nu va primi prosoapele aferente.
 • Facturarea se poate realiza și după încheierea promoției, comanda online trebuie însă să fie dată în perioada promoției 20 mai - 30 iunie, 2021
 • Promoţia se aplică oricărui produs Schrack
 • Promoţia nu se aplică la preţurile speciale negociate şi oferite de către Schrack pentru diverse proiecte şi menţionate ca atare în contract sau pe factură. Pentru determinarea nivelului atins suma facturilor cumulate în proiecte se va scădea din suma totală a facturilor cumulate emise către clientul respectiv
 • Premiile nu se pot schimba sau echivala între ele.

Alte detalii

 • Fotografiile afișate au caracter orientativ și pot prezenta accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului. Specificațiile tehnice (inclusiv culoarea produsului) sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către producatori; pot fi modificate fără înștiințare prealabilă și nu constituie obligativitate contractuală.
 • Garanția produselor este cea oferită de producător și se oferă o dată cu produsele primite cadou în promoție. Pe fiecare certificat de garanție există instrucțiunile despre cum produsul poate beneficia de această garanție.
 • Schrack Technik nu îşi asumă responsabilitatea asupra calităţii produselor oferite cadou în promoţii. Schrack Technik SRL nu este responsabilă de garanția produselor.
 • În cazul în care producătorul decide să retragă de pe piață produsele oferite cadou sau există rupturi de stoc atunci Schrack Technik se angajează să înlocuiască produsul respectiv cu unul similar din punct de vedere tehnologic, calitativ, preț.
 • Toate promoţiile Schrack sunt reglementate juridic de termenii şi condiţiile afişate pe site, de contractul comercial dintre client şi Schrack Technik SRL şi de termenii şi condiţiile specifice fiecărei acţiuni promoţionale în parte.
 • În functie de cerere şi de stocul disponibil, premiile se pot livra la atingerea fiecărui prag menționat, o dată cu ultima marfă achiziționată sau în maxim 1 lună de la data încheierii promoţiei
 • Pentru a intra în posesia cadourilor, clienţii trebuie să le ceară direct reprezentanţilor Schrack. Cererea cadourilor poate fi facută până la data de 31 iulie 2021. După această dată, promoţia este considerată închisă iar clientul nu mai poate beneficia de aceste cadouri.
 • Produsele oferite cadou în promoţii nu se pot schimba sau înlocui cu alte produse.
 • Nu se poate acorda valoarea în bani a produselor.
 • La această promoţie poate participa orice persoană juridică cu exceptia clienților care au și calitatea de furnizori în această promoție.