Schrack Technik Romania

Promoție online Schrack Technik: un aparat de ras Gillette Fusion 5 cu 2 rezerve

Promoție finalizată

Instalați cu precizie și adăugați un stil rafinat

Promotie Schrack aparat de ras Gillette fusion 5

Echipamentele electrice Schrack Technik sunt recunoscute la nivel mondial pentru calitatea lor superioară și fiabilitatea lor remarcabilă. Indiferent dacă lucrați la proiecte rezidențiale, comerciale sau industriale, produsele Schrack sunt alegerea perfectă pentru instalațiile electrice de calitate. Gama largă de produse, stocurile excelente și timpul de livrare scurt, vor face insalarea mai rapidă, lăsându-vă timp pentru dezvoltarea de noi proiecte.

Aparat de ras Gillette Fusion 5 cu 2 rezerve cadou!

Acum, aveți ocazia de a comanda produsele Schrack și de a primi un cadou special din partea noastră: un aparat de ras Gillette Fusion 5 de calitate superioară și de două rezerve premium, pentru a avea un aspect impecabil și a vă concentra pe realizarea celor mai precise și profesionale instalări electrice!

În plus, Schrack Technik vă oferă suport tehnic specializat și servicii de consultanță pentru a vă ajuta să alegeți cele mai bune soluții pentru nevoile dvs. Astfel, vă puteți concentra pe ceea ce faceți cel mai bine - să oferiți soluții electrice de cea mai bună calitate!

Comandați online produsele Schrack și primiți gratuit un aparat de ras Gillette Fusion 5 cu 2 rezerve

Comandați online produsele Schrack, utilizând coșul de cumpărături în perioada 15 mai - 30 iunie, 2023 și la fiecare comandă de minim 1.998 de RON + TVA primiți gratuit un aparat de ras Gillette Fusion 5 cu 2 rezerve! Premiile sunt nelimitate, iar pe o comandă se pot primi mai multe cadouri atâta timp cât suma comenzii este multiplu de 1.998 RON + TVA. De exemplu la o comandă online de minim 3.996  RON + TVA se vor primi gratuit 2 aparate de ras Gillette Fusion 5 cu 2 rezerve.

Termeni și condiții

Promotie Schrack aparat de ras Gillette

Promoţia se adresează tuturor clienţilor ale căror facturi scadente sunt achitate la zi. Dacă există facturi scadente și neachitate la data încheierii promoției, atunci premiile nu se pot acorda.

Promoţia este valabilă în perioada  15 mai - 30 iunie, 2023. Premiile se acordă doar în urma comenzilor lansate prin www.schrack.ro respectiv prin coșul de cumpărături din sistemul de comenzi online Schrack.

Prin comandă online înțelegem orice produs care a fost comandat prin coșul de cumpărături. Comenzile date prin apăsarea butonului COMANDĂ ACUM din meniul Ofertele mele, NU vor fi luate în considerare.

Promoţia nu se aplică la preţurile speciale negociate şi oferite de către Schrack pentru diverse proiecte şi menţionate ca atare în contract. Pentru determinarea nivelului atins suma facturilor cumulate in proiecte se va scadea din suma totală a facturilor cumulate emise către clientul respectiv.

Promoţia se adresează tuturor persoanelor juridice care comandă produse Schrack, utilizând coșul de cumpărături din sistemul de comenzi online în perioada 15 mai - 30 iunie, 2023

 • La fiecare comandă  online de minim 1.998 de RON + TVA primiți gratuit Un aparat de ras Gillette Fusion 5 cu 2 rezerve. Premiile sunt nelimitate, iar pe o comandă se pot primi mai multe cadouri atâta timp cât suma comenzii este multiplu de 1.998 RON + TVA. De exemplu la o comandă online de minim 3.996 RON + TVA se vor primi gratuit 2 aparate de ras Gillette Fusion 5 cu 2 rezerve.
 • În cazul anulării unei comenzi sau în cazul în care comanda nu a fost facturată, clientul nu va primi cadourile aferente.
 • Facturarea se poate realiza și după încheierea promoției, comanda online trebuie însă să fie dată în perioada promoției 15 mai - 30 iunie, 2023
 • Promoţia se aplică oricărui produs Schrack
 • Promoţia nu se aplică la preţurile speciale negociate şi oferite de către Schrack pentru diverse proiecte şi menţionate ca atare în contract sau pe factură. Pentru determinarea nivelului atins suma facturilor cumulate în proiecte se va scădea din suma totală a facturilor cumulate emise către clientul respectiv
 • Premiile nu se pot schimba sau echivala între ele.

Alte detalii

 • Fotografiile afișate au caracter orientativ și pot prezenta accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului. Specificațiile tehnice (inclusiv culoarea produsului) sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către producatori; pot fi modificate fără înștiințare prealabilă și nu constituie obligativitate contractuală.
 • Garanția produselor este cea oferită de producător și se oferă o dată cu produsele primite cadou în promoție. Pe fiecare certificat de garanție există instrucțiunile despre cum produsul poate beneficia de această garanție.
 • Schrack Technik nu îşi asumă responsabilitatea asupra calităţii produselor oferite cadou în promoţii. Schrack Technik SRL nu este responsabilă de garanția produselor.
 • În cazul în care producătorul decide să retragă de pe piață produsele oferite cadou sau există rupturi de stoc atunci Schrack Technik se angajează să înlocuiască produsul respectiv cu unul similar din punct de vedere tehnologic, calitativ, preț.
 • Toate promoţiile Schrack sunt reglementate juridic de termenii şi condiţiile afişate pe site, de contractul comercial dintre client şi Schrack Technik SRL şi de termenii şi condiţiile specifice fiecărei acţiuni promoţionale în parte.
 • În functie de cerere şi de stocul disponibil, premiile se pot livra la atingerea fiecărui prag menționat, o dată cu ultima marfă achiziționată sau în maxim 1 lună de la data încheierii promoţiei
 • Pentru a intra în posesia cadourilor, clienţii trebuie să le ceară direct reprezentanţilor Schrack. Cererea cadourilor poate fi facută până la data de 31 iulie 2023. După această dată, promoţia este considerată închisă iar clientul nu mai poate beneficia de aceste cadouri.
 • Produsele oferite cadou în promoţii nu se pot schimba sau înlocui cu alte produse.
 • Nu se poate acorda valoarea în bani a produselor.
 • La această promoţie poate participa orice persoană juridică cu exceptia clienților care au și calitatea de furnizori în această promoție.