Schrack Technik Romania

Noul sediu Schrack Technik Cluj-Napoca

Scurt istoric

Județul Cluj a reprezentat încă de la început o zonă de interes pentru Schrack România, aceasta fiind acoperită de inginerii de vânzări din zona Oradea. Dezvoltarea rapidă din ultimii ani a Cluj-Napoca și a județelor adiacente, precum și distanța (timpul petrecut pe drum) relativ mare dintre Oradea și Cluj a dus la necesitatea angajării unui Inginer de Vânzări home office în martie 2015, care să preia pas cu pas zona și să contureze bazele unuei noii sucursale Schrack Technik Cluj-Napoca.

De la 180 mp la 560 mp

Schrack Technik Cluj-Napoca a fost înființată în ianuarie 2018 într-un sediu micuț pe strada Bobâlnei de 180 mp. Încă sub supravegherea Schrack Technik Oradea, s-a format o mică echipă iar vanzările au continuat să crească fiind susținute și de ritmul alert al dezvoltării Clujului. În 2021 s-a închiriat un depozit adiacent ajungând astfel la 240 mp.

A fost foarte clar încă de la început că 240 mp nu sunt suficienți, cererile de ofertă și comenzile crescând în ritm exponențial. Astfel din Septembrie 2022 ne-am mutat într-un nou sediu de 560 de MP, în strada Dumitru Georgescu Kiriac nr. 7, într-o zonă industrială cu acces facil pentru operațiunile de logistică și acces tiruri dinspre Bulevardul Muncii. Pe stoc permanent sunt aproximativ 2.500 de produse distincte, în diverse cantități care pot susține imediat orice nevoie curenta pentru proiecte mici-medii. Coordonarea activităților operaționale este asigurată de către dl Marius Chiș iar echipa de vanzări este formată din 3 Ingineri de Vânzări + 3 Ingineri Suport Vânzări. Sucursala Schrack Technik Cluj-Napoca deservește Județele: Cluj, Mureș și Bistrița Năsăud.

În 2021 Schrack Technik România a avut o cifră de afaceri de 96.046.180 RON realizată cu  o echipă de 72 de angajați