Schrack Technik Romania

Noul sediu Schrack Technik Sibiu

Scurt istoric

Activitatea Schrack Technik în Sibiu a început încă din anul 2006 în prezența unui inginer de vânzări home office. Cererea din ce în ce mai mare a produselor Schrack a dus în 2007 la deschiderea Schrack Technik Store Sibiu într-un depozit de aproximativ 75 m.p. "O căsuță idilică la care ajungeai trecând printr-o alee cu trandafiri". "Era o placerea să mergi la Schrack și să bei o cafea vara în curtea aceea minunată" - ne-a declarat un client. Pas cu pas, echipa a crescut iar la sfarșitul lui 2021 Schrack Technik Sibiu reprezenta aproximativ 10% din cifra de afaceri a Schrack Technik România.

De la 75 m.p. la 460 m.p.

Creșterea forței de vânzări a dus la dezvoltarea sucursalei Schrack Technik Sibiu. De la căsuța idilică de 75 de m.p. am trecut la un depozit de aproape 3 ori mai mare, de aproximativ 225 m.p. în centrul Sibiului. Locația a fost perfectă însă din punct de vedere logistic în timp a devenit dificil de gestionat. Numărul de articole diferite vândute a crescut, numărul de clienți a crescut alături de dezvoltarea livrărilor către aceștia. "Aveam nevoie de un nou sediu, mult mai mare, unde tirurile să poată întoarce în voie iar livrările să fie prompte conform promisiunii Schrack" - a declarat dl. Ionel Ana directorul sucursalei Schrack Technik 'Sibiu.

Astfel din Iulie 2022, ne-am mutat într-un nou depozit de 460 de m.p. de pe strada Henri Coandă, cu acces direct de pe autostradă. Structura Schrack Technik Sibiu este formată în acest moment din 2 ingineri de vanzări, un director de sucursală și 3 ingineri suport vânzări. Noi angajări sunt prevăzute în următoarea perioadă, obiectivul fiind de 9-10 angajați. Schrack Technik Sibiu s-a remarcat îndeosebi pentru vânzările de echipamente pentru tablouri de distribuție, cabluri IT și iluminat industrial. Pe stoc permanent sunt prevăzute peste 2.200 de articole distincte.Sucursala Sibiu deservește județele Sibiu, Alba, Harghita, Covasna și parțial Mureș.

În 2021 Schrack Technik România a avut o cifră de afaceri de 96.046.180 RON realizată cu  o echipă de 72 de angajați