Schrack Technik Romania

Schrack CAD și Calculatorul de Oferte

Două aplicații, o conexiune perfectă cu toate produsele Schrack!

  • Creaţi proiecte de instalaţii electrice şi telecomunicaţii
  • Realizaţi rapid o estimare de cost pentru proiectele dvs.
  • Aveţi acces online la informaţii tehnice, disponibilitatea produselor, instrucţiuni şi preţurile dvs de achiziție
  • Trimiteți direct și rapid oferte cu marja inclusă pentru clienţii dvs

Rapid, simplu și eficient: două programe care vă asigură legătura între proiectele dezvoltate pe Schrack și clienții dvs

 

IMPORTANT: Versiunea curentă de Schrack CAD rulează împreună cu Auto CAD (versiune completă şi LT între 2006 şi 2014) şi BricsCad (versiuni între 9 şi 15), iar calculatorul de oferte rulează independent.

IMPORTANT: Ambele softuri sunt în limba română. Pentru o afișare corectă poate fi necesară actualizarea softurilor utilizând butoanele de setări / actualizare.

Generați rapid și eficient

  • Scheme electrice mono sau multifilare
  • Desene de uzinare ale tablourilor electrice şi punctelor de distribuţie
  • Șiruri de cleme
  • Tabele excel cu produsele inserate în proiect
  • Liste de produse cu şi fără preţuri
  • Oferte pentru clienţii dvs, cu marja inclusă

<link file:35494 button-medium>Descărcați prezentarea generală

De la simboluri la desene frontale și estimare de cost sau invers

Fie că începeţi cu inserare de simboluri (mono sau multifilare), inserare de desene frontale sau pur şi simplu începeţi cu o ofertă (estimare de cost), lucrurile apoi se simplifică considerabil, în sensul că aplicaţiile pot face singure diverse conversii: de la simboluri (mono sau multifilare) la desene frontale sau invers, de la simboluri la estimare de cost (ofertă) sau invers, s.a.m.d. 

Căutarea produselor

Căutarea unui produs se poate face după mai multe criterii: după cod sau descriere sau chiar după un text din descriere care poate sau nu să fie complet. Pentru un prim contact cu produsul se oferă o previzualizare atât a simbolului (mono sau multifilar), a desenului frontal şi chiar o imagine cu produsul respectiv (toate acestea pot fi mărite).

Conexiunea cu webshopul

În final când toate aspectele tehnice şi comerciale sunt clarificate şi se doreşte achiziţionarea produselor respective, prin apăsarea unui buton, comanda ajunge în coşul de cumpărături de pe pagina de webshop Schrack.
La orice pas când aveţi nevoie de informaţii suplimentare, prin poziţionarea pe un produs şi apăsarea unui buton se face automat transferul pe pagina noastră de web la produsul respectiv, unde găsiţi informaţii tehnice, comerciale, de disponibilitate, fişe și desene tehnice etc.

IMPORTANT: Aceste două aplicaţii asigură conexiune deschisă atât între ele cât şi cu baza de date Schrack prin webshop. Practic, în urma actualizărilor aveți acces în timp real la stocuri, prețurile dvs. de achiziție și timpul de livrare!

<link file:35495 button-medium>Descărcați broșura de prezentare