Schrack Technik Romania

Depozitele Schrack

Depozitele Schrack: o plimbare prin catalog

Depozitele Schrack sunt concepute pentru a veni în întâmpinarea tuturor clienţilor noştri. Astfel fiecare sectiune este amenajată ţinând cont de:

  • Accesul la informaţii - orice informaţie despre produsele Schrack şi despre utilitatea lor în practică le găsiţi mai întâi în zona de showroom. Un inginer suport clienţi vă va prezenta showroomul, vă va ajuta cu toate detaliile tehnice de care aveţi nevoie şi vă va pune la curent cu toate promoţiile Schrack! Tot aici veţi semna contracte, cumpăra, achita şi factura pe loc, în funcţie de nevoile dumneavoastră.
  • Domeniul de aplicabilitate al proiectului - este important ca produsele sa fie găsite cu uşurinţă în funcţie de finalitatea proiectului: energie, industrie, echipamente, instalaţii electrice interioare, cablare structurată, cabluri şi conductoare, sisteme de iluminat, energie alternativă. Produsele Schrack sunt aranjate în depozit, utilizând aceste criterii.
  • Statistici trimestriale - nevoile clienţilor sunt pe primul loc. Electricienii, tablotierii, arhitecţii, proiectanţii, integratorii de sistem, specialştii IT, companiile din industrie, investitorii, constructorii, distribuitorii, profesioniştii sau semi-profesioniştii din domeniul electric, pot descoperi direct în depozit toate produsele necesare proiectului lor, datorită unui sistem de comandă centralizat şi adaptat cerinţelor periodice ale pieţei.
  • Răspuns rapid la orice comandă: Aşezarea produselor în rafturi este gândită în aşa fel încat să nu se piardă timp iar clientul să obţină rapid produsele dorite.
  • Livrarea comenzilor - în cazul comenzilor online sau telefonice, marfa este pregătită pentru client în zona de livrare, în funcţie de data şi ora la care acesta şi-a anunţat sosirea.

Depozitele Schrack în cifre:

  • 3.000 de produse distincte- pot fi ridicate pe loc din depozitul central din Bucureşti care se întinde pe o suprafaţă de 1.100 mp.
  • 1.300 de produse distincte - pot fi ridicate pe loc din depozitele din ţară, de la Oradea, Sibiu, Bacău, Timişoara, Cluj-Napoca.
  • 1 zi lucrătoare - timpul necesar pentru livrarea a 2.500 de produse stocabile din orice depozit direct către client.
  • 4 zile lucrătoare - timpul necesar pentru livrarea a 15.000 de produse stocabile direct către client în orice colţ din ţară, datorita sistemului de stocaj centralizat din Austria.
  • 64.000 de produse - aduse la cerere.

Indiferent de proiectul dumneavoastră mare sau mic, specialiştii nostri vă aşteaptă, pentru a va oferi soluţii complete şi adaptate nevoilor dvs.