Schrack Technik Romania

Aparataj terminal

Catalogul aparataj terminal, ediția 2017

Catalogul aparataj terminal reunește toate gamele prezente in oferta Schrack Technik cum ar fi Visio 50 (sistem monobloc), Visio 45 (sistem modular), Visio IP20 și Visio IP54. Veți găsi de la cele mai simple aparate – prize și întrerupătoare – până la cele mai sofisticate – detectoare de prezență sau aparate de radio cu montaj încastrat – cu caracteristicile tehnice și estetice explicate în detaliu. Nu sunt uitate componentele pentru circuite de antenă, atât SAT cât și CATV, precum și conectorii aferenți. Gama de dimmere permite modificarea luminozității indiferent de tipul de sursă de lumină folosită. Automatele de scară și teleruptoarele împreună cu detectoarele de fum întregesc oferta de aparataj terminal.

În partea a doua a catalogului sunt prezentate instalațiile de apel pentru persoane cu dizabilități Sigma, pornind de la concept și până la realizare practică. Sunt tratate atât instalațiile individuale cât și cele centralizate în camera de gardă.

În partea a treia găsiți produsele Schrack Technik compatibile KNX pentru realizarea caselor inteligente. Tehnologia KNX se caracterizează prin eficiența costurilor și asigură suplimentar un câștig în confort și securitate. Produsele au un sistem unitar de cuplare la magistrala de date. Termostate, senzori, panouri multifuncționale, acționări de toate felurile pot fi făcute să lucreze împreună pentru confortul dumneavoastră.

Ultima parte este o anexă tehnică pentru principalele aparate, care este de folos atunci când trebuie să rezolvăm o problemă tehnică. Sperăm că acest catalog vă va fi util în realizarea unor instalații electrice de utilizare moderne, sigure și eficiente.